Жена стана 4 пъти майка за година

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
За бебето
Жена стана 4 пъти майка за година
11487
Жена стана 4 пъти майка за година

Тази удивителна история се е случила в Ню Йорк. Трейси Парк и съпругът й имали само един син.

Един ден двойката решила, че би било много хубаво да имат още едно дете. Въпреки това, благодарение на поредица от щастливи изненади, в рамките на една година съпрузите се сдобили с цели четири бебета.

Преди 10 години Трейси и съпругът й Питър решили да станат родители. Жената забременяла без проблеми и на бял свят се появил прекрасният им син Хънтър. След раждането на бебето съпрузите наблегнали на кариерите си и дълго време на мислели за други деца. Когато и двамата надхвърлили 40-те, решили, че ще е много хубаво, ако си имат още едно дете. И се заели с изпълнението на задачата, преди да е станало прекалено късно.

В продължение на година Трейси опитвала да зачене, но всички опити завършвали без резултат. Лекарите казали, че единственият им шанс отново да станат родители, е Трейси да се подложи на ин витро осеменяване. Съпрузите се вслушали в съвета на специалистите, но нито една от четирите процедури не била успешна.

В желанието си да се сдобие с още едно дете, Трейси решила да потърси услугите на сурогатна майка. Когато всички формалности били уредени и жената забременяла, Трейси изведнъж открила, че тя също чака бебе. Оказа се, че последната ин витро процедура била успешна. Девет месеца по-късно тя родила бебето Харлоу, а след това сурогатната майка я дарила с близнаците Пайпър и Пресли.

Тъй като семейството имало тройно повече деца, отколкото искало и се наложило да се премести в по-голяма къща. А няколко месеца по-късно Трейси разбрала, че отново е бременна. Без да го планират, младата американка успяла да зачене по естествен път.

 

Бременността й преминала много тежко и с усложнения и в 29-тата седмица лекарите взели решение да й направят цезарово сечение.

Така на бял свят се появил малкият Дилън.

При раждането си момченцето тежало едва килограм и половина, но след 3 месеца успял да качи достатъчно килограми, пораснал и сега се чувства повече от прекрасно. 

 

Ето така само за 13 месеца Трейси и Питър неочаквано се превърнали в многодетни родители! 

Дай твоята оценка:
4 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft