Астролози с лоша прогноза за целия свят през 2019

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Астролози с лоша прогноза за целия свят през 2019
17086
Астролози с лоша прогноза за целия свят през 2019

Свои политически астрологични прогнози за 2019-та вече публикуваха украинецът Константин Дараган и руснаците Светлана Драган и Михаил Левин.

Те са последователи на мунданната астрология, която се приема за най-точна и с най-сигурен шанс за реализация на политическите прогнози.

Ето основните моменти от техните публикации.

Най-важните събития ще се случват във Франция, Великобритания, Германия и САЩ, при това в точно тази последователност.

След кратката глътка въздух за Емануел Макрон с привидно утихналите протести, астролозите очакват още през януари, но най-вече през втората половина на февруари, нова силна революционна вълна в тази страна. При това исканията на улицата вече ще обхващат цялото политическо устройство на държавата, а не просто цените на бензина и стоките в магазините.

Тримата са единодушни, че протестите ще доведат до момент, в който

„Франция ще обяви независимост“, но се различават по това как именно ще се случи този процес.

Прогнозата на Константин Дараган е, че Франция първа ще премине през „преобразуване на досегашната либерална демокрация в нова държава, където ще доминират патриотични и десни възгледи“, а на власт ще дойдат хора, които не желаят подчинение на ЕС и фамилията Ротшийлд(тъй като

Емануел Макрон е работил в банката на Ротшийлд, мнозина смятат, че той е тяхна пионка – б.р.). Прогонването на досегашните управляващи либерали от властта ще премине като вълна през цялата Западна Европа, като процесът ще се засили особено много по времето около и след евроизборите, пише Дараган.

Според Светлана Драган, която също предвижда революция във Франция, има вероятност тя да бъде оглавена от самия Макрон. „Това е вариант, при който, неочаквано за всички,Макрон изведнъж обявява, че скъсва с досегашните си господари, които са го поставили на власт, и повежда Франция към независимост. Това от сегашния момент звучи малко странно, но точката на необратимост за Франция в първото полугодие на 2019-та е видна съвсем ясно. Или Макрон ще приеме ролята на Робеспиер и ще поведе революцията, или ще бъде изметен от нея. Дори и аз самата трудно бих го повярвала.

Но астрологичната карта на Франция е ясна – тази страна обявява независимост.“

Михаил Левин също описва Франция като бастион на народното недоволство. На нейния фон всички други протести и конфликти в останалия свят ще бледнеят. „Оста на конфликтите ще разсече, като брадва, две страни – Франция и Великобритания. Но най-впечатляващо това ще се случи във Франция“, твърди Левин.

Британия я чака разпад – в пряк и преносен смисъл.

Константин Дараган: „Тази страна ще бъде важен източник на новини през годината, което би трябвало да е ясно и без човек да е астролог – предстои им Брекзит. Само че астрологичната карта предвижда това да се случи по най-лошия сценарий за Великобритания. Брекзит със загуба на властта, политическа криза, разпад и загуба на влиянието. Към това се прибавят и очаквани мащабни трагични новини около съдбата на британската корона.“
Светлана Драган: „След Макрон, Тереза Мей е друг нелогичен персонаж от марионетъчен тип. Тя е – и това се вижда атрологически ясно – инструмент, поставен в пълно подчинение на онези, които са я сложили да управлява. При това тя е до такава степен подчинена, че е готова на най-странни постъпки, дори сляпо следвани решения, за да се постигне угоден за господарите ѝ резултат. Затова и в първите месеци на 2019-та ще е готова да се съгласи с всичко, което ѝ бъде наредено да прави. Тази държава я чакат коренни промени.

Разположението на планетите в нейната астрологична карта няма да остави в покой никого от досегашния ѝ елит. И ако това, което ще ѝ се случи през 2019-та, ще изглежда лошо, то 2020 година ще е просто катастрофална за Великобритания, или това, което ще е останало от нея.“
Михаил Левин: „Оста на властта, която ще помете управляващите, астрологично точно минава през 2019-та година през две столици – Париж и Лондон.

Но докато оста минава буквално през центъра на Париж, то Лондон стои леко встрани от нея. Това е защото Франция ще затъмни всички останали събития.“

Събитията в Германия

Събитията в Германия ще са бурни и с тежки последствия, твърдят и тримата астролози. Но само Светлана Драган е написала по-подробен абзац, специално посветен на тази страна. „Чака я много неприятна 2019-та година. За разлика от Франция и Великобритания, смутовете в Германия ще бъдат провокирани от вътрешните противоречия, а не от външни сили.

В един момент те ще са толкова големи, че ще бъде повдигнат отново въпросът за разделянето на държавата на Източна и Западна Германия. Независимо от това кой точно ще наследи Ангела Меркел, Германия я очаква огромна промяна на цялата структура. Тя ще е болезнена и първите сигнали за тази промяна ще се появят още в началото на 2019-та година. След това събитията ще станат динамични и много драматични. Ще приключат с огромна промяна по подобие на тази, която Германия вече преживя с обединението си преди 30 години.

На астрологичната ѝ карта ясно се вижда, че след 2019-та, в първите месеци на 2020 година, предишната Германия вече не съществува, а на нейно място ще има изцяло нова страна.“

С единния Европейски съюз е свършено.

Константин Дараган: „Опитите за реанимиране на ЕС, като някакъв нов Франкенщайн, ще приключат официално през 2019-та година.

„Единният Запад“, като политическа реалност, ще престане да съществува, като процесът на разпад ще продължи през целите следващи три години, а

Европа ще се фрагментира.

В този момент различните страни ще започнат да наддават пред Русия коя по-успешно ще изтъргува за себе си премахването на антируските санкции.

Ще започне забавен пазарлък – по-умелите страни ще търгуват на гърба на по-неумелите собствените си икономически интереси. Нищо лично – това ще е просто бизнес върху останките от ЕС.

Самият Европейски съюз никой никога няма да закрие официално. Но в рамките на следващите три години той ще се превърне в куха структура, без никакво значение за никого. Ще заприлича на Общността на независимите държави – има го на книга, липсва на практика.“

Михаил Левин: „Почти всички правителства на отделните страни в ЕС през следващата година ще се опълчат на централната власт в Брюксел. Чисто астрологично картинката е много красива – имаме пълнолуние, което директно ще засегне тази структура, защото то се движи по остта периферна власт-централна власт. Но на астрологичната карта не се вижда официално закриване или официален разпад на тази организация.“

Първите сигнали за това, което ще се случи в Америка през 2020 година, ще се появят още през януари 2019.

Светлана Драган: „През 2020 година Америка я чака най-голямата криза в нейната история. Тя ще обхваща всичко – идеология, икономика, човешкия фактор и, разбира се, управлението. На астрологичната карта се вижда ясно, че тази страна ще бъде „наказана“ за нейното неуважение към историческите процеси, общочовешките, и особено, семейните ценности.

Това не е патетика, а астрологична реалност. Но през 2019-та година, колкото агресивна става вътрешната среда в тази страна, толкова по-агресивна ще е Америка и във външната си политика.

Докато през 2019-та Тръмп ще действа смело в налагането на своята идеология, в началото на 2020 година астрологичната карта го показва останал сам, без никакви съюзници – цялата му команда ще го изостави един след друг.

Но макар засега всички новини да сочат към противопоставяне между САЩ и Русия, астрологичната карта представя съвсем друга картина – основните конфликти ще са с Китай. За Китай това ще е много сложен период от историята му.

Ясно се вижда, че цялата стратегия на Америка през 2019-та ще бъде насочена против Китай. Нещата ще се развият така екстремно, че не бих била учудена, ако срещу Китай бъде използвано и климатично оръжие“.

Константин Дараган: „Политическата криза в Америка ще се засили съвсем осезаемо, но всичко ще достигне своя пик през 2020 година. Много е странно сега да се четат аналитици, които предвиждат безпроблемно преизбиране на Тръмп на следващите президентски избори.

От астрологична гледна точка всичко изглежда точно наобратно – кризата ще достига невъобразими размери, буквално до психиатрична фаза. През 2018-та тази държава премина своята точка на необратимост, затова въпросът вече е не какво ще се случи там, а какви ще са конкретните детайли преди предстоящото събитие.

Обобщено казано – през цялата 2019-та година САЩ ще губят световното си влияние.

Говорим за смяна на историческата епоха, която за Америка и Западна Европа започна през 1840-60 години. Ще се сменят сегашните световни сили, ще се промени дори обликът на света, с който сме свикнали още от раждането си. Промените ще са необичайно много и ще се случат в следващите три години.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft