Най-младата баба на света на 23, а прабабата 38

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Най-младата баба на света на 23, а прабабата 38
5072
Най-младата баба на света на 23, а прабабата 38

Смята се, че дъщерите до голяма степен несъзнателно копират поведението на майките. Ситуацията в семейството на румънската циганка Рифка Станеску потвърждава това твърдение, доколкото е възможно.

Така че, ако самата Рифка е родила дъщеря си на 12-годишна възраст, нейната дъщеря Мария е направила същото, само малко преди мама - тя е родила син на 11 години.

След прости аритметични изчисления се оказва, че Рифка е станала щастлива баба на 23-годишна възраст.

Така че в света има нов нов рекордьор - най-младата баба. Трудно е да си представим, че той някога може да бъде победен.

Сега бебето е на две години, младата му майка е на 13 години, а баба му е на 25 години. Това е проста аритметика; остава само да добавим, че прабаба Йона вече е на 40 години и по времето на раждането на правнука си тя е била на 38 години.

Известно е, че когато Мария забременяла, Рифка не била особено щастлива - искала Мария да получи първо образование.

Но, уви, природата е взела своето, а Рифка нямаше друг избор, освен да го приеме. И когато бебето дойде на света, тя дори не можеше вече да си го представи без него.

Между другото, Мария бързо се възстановява от раждането и продължава да ходи на училище.

Рифка Станеску заявява пред репортери, че тя е избягала от дома си на единадесет с млад мъж, който тогава бил на 13 години.

Скоро те вече имат дете - същата Мария, която направи на Рифка баба на 23 години.

Известно е, че в циганските семейства девствеността е необходимо условие за брака, и ако младият съпруг види, че избраницата му не е девствена - това е причината да се отмени сватбата, роднините ще разберат. От своя страна, на мъжете се налага задължение да намерят кой е обезчестил девицата и да го накарат да се ожени за нея-Такъв е законът в това общество.

И Рифка си спомня в интервю за журналисти, че когато тя избягала с любимия си, баща й просто е обезумял - дори нападнал младоженците с нож, искайки обезщетение за осквернената чест на дъщеря му. Затворил Рифка вкъщи, но тя отново избягала, за да бъде със съпруга си.

Баща й се успокоил едва след като му били изплатени 500 000 леи за зестра и обезщетение.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft