Приказна принцеса или Баба Яга? Ето кой приказен герой си според приказния хороскоп - цели в десятката:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Приказна принцеса или Баба Яга? Ето кой приказен герой си според приказния хороскоп - цели в десятката:
5924
Приказна принцеса или Баба Яга? Ето кой приказен герой си според приказния хороскоп - цели в десятката:

Хороскопите са нещо, в което малцина вярваме, но винаги е забавно да ги четем. Дори и да не сте заклет фен на астрологията, този приказен хороскоп ще внесе малко цвят в ежедневието и ще ви накара да се усмихнете! И така - ето кой приказен герой сте според зодиакалния си знак:

Овен

Герда
Овенът е "момичето танк" от приказката за Снежната кралица.

Нищо не я спира по пътя към заветната цел - нито урагани, нито ледени хълмове я плашат. Нейното горещо сърце и кураж я правят героиня от приказката на Андерсен - Герда. Рано или късно тя ще намери своя Кай, който символизира всяка цел на живота. 

Герда

Лукчо
Бунтовникът Лукчо характеризира най-добре мъжа Овен. Той е роден лидер, боец ​​и опозиционер. Изразходва доста от необузданата си огнена енергия, търсейки благоволението на дамата, която харесва. Най-важното е, че в бъдеще ще има достатъчно нежност и благородство, за да стане за нея рицар и покровител, а няма да я разплаче с лютивостта си.
 

Телец

Златокоска
Тя е не само приказна красавица, но и материално момиче, което знае много за модата и източниците на удоволствие на този свят. Знае, че всички въпроси се решават сами, когато има достатъчно пари. Златокоска предпочита щастието само да „отива в ръцете ѝ” и мъжете сами да я търсят. Тя е толкова зависима от мира и спокойствието, че ако зависеше от нея, щеше да съблазнява мъжете, без да напуска къщата, само с поглед, жест и вълни от красиви къдрици, стояща до прозореца. Но не бързайте! Ухажването на Златокоска предполага дълга обсада и често значителни средства.

Златокоска

Пинокио
Телецът, жаден за пари и лукс, може да прекара първата половина от живота си в търсене на всякакви богатства, почти като Пинокио. Той разработва бизнес планове и стратегии, търси надеждни партньори, от време на време се сблъсква с мошеници, като нечестни лисици и котки. На него често не му достигат гъвкавост на мислене, хитрост и лукавство. Парите имат магически ефект върху него, но е доста безразличен към женскя чар, не го впечатляват капризите и еротичните трикове. Това "безчувствено дърво" не цели вниманието на романтични дами, а избира нещо по-простичко.
 

Близнаци

Червената шапчица
Страстта на жената Близнак да общува ѝ изиграва почти толкова лоша шега, колкото на Червената шапчица. Тя толкова ненавижда самотата, че е готова да разговаря с първия срещнат, дори това да е сивия вълк. Но ако се вгледате внимателно, Червената шапчица не е чак толкова наивна личност, тя просто харесва риска и тръпката. А може би става дума за еротичен флирт? В крайна сметка вълкът е суров мъжага, а Близначката - известна кокетка...

Карлсон

Карлсон
Човек с перка, чиято възраст спира на "30", ненадминат фантазьор, изключителен оратор и любител на доброто хапване - най-вече вкусни канелени кифлички. Карлсон е толкова общителен, че не е самия себе си, ако не комуникира. Ако се провали една връзка, вместо двама стари приятели той ще намери стотици нови.
 

Рак

Малечка Палечка
Крехка като цвете, Палечка е преобладаващият типаж сред жените Раци, известна с психологическата си уязвимост, детска спонтанност и емоционалност. В любовните дела Палечка практикува показна срамежливост, интерпретирайки всеки недискретен поглед в нейна посока като тормоз. Обратно, тя е толкова лековерна, че чува само това, което иска. Но във всеки случай тя е нежно създание, тя се нуждае от специални грижи и обич. 

Пиеро
При мъжете Раци често се срещат бледа кожа, изразителни очи и на лицето им може да се появи толкова тъжно изражение, сякаш наскоро са били удряни с пръчка и наградени с шамар. Пиеро е фина личност, лесно ранима, а в любовните отношения е истинско клише - склонен към поезия и романтика. Едно силно любовно разочарование може да го направи неврастеничен или пълен песимист. Но дори когато изглежда нещастен и отхвърлен, той е очарователен!
 

Лъв

Пепеляшка
Тя иска да блести и да се чувства като "кралица на бала"! Тя би искала да бъде щастлива и преуспяла възможно най-скоро и възможно най-лесно. Нейните материални апетити понякога са много големи, но досега не са измислили хапчета против алчност. В приказката ѝ помага фея, но в действителност всичките й проблеми трябва да се решават чрез изгодни връзки или уважаван съпруг. Въпреки това, тя е в състояние да изпълни своята част от “работата” от категорията “семейство, дом, деца” перфектно. 
Пепеляшка
Котаракът в чизми
Този невероятен герой е изключителна личност, благодарение на чиято делова проницателност и сръчност господарят му има всичко, за което може да мечтае. Злато, титли, замъци, любов към принцеси ... всичко това е присъщо на слънчевия знак Лъв. Не котка, а истински талисман за късмет! Повече или по-малко целенасочен и амбициозен мъж Лъвът също много често привлича успех. За някои той е самохвалко и прекалено самоуверен, а за други Котаракът в чизми е най-добрият, красив и секси мъж на света!
 

Дева

Малвина
Дева, с присъщата си строгост, елегантност и развита интелигентност - това е същинска Малвина. Нейните маниери са полирани като предпазлив английски аристократ, разсъжденията са претеглени и предпазливи, но нравоученията ѝ ще достигнат до всеки, когато ги изрича с официален, неодобрителен тон. Девата обожава да измисля нови правила. В компанията на приятелки минава за доста скучна, но може да привлече стотици похотливи мъжки погледи, ако тръгне по „пътя на любовта“. Във вихъра на еротичния флирт тя вече не се опитва да превъзпитава, стига да не си духате носа в покривката в нейно присъствие! 
Лешникотрошачката
Лешникотрошачката  
Героят от приказката на Хофман "Лешникотрошачката и Мишокът крал" има странно замръзнало изражение на лицето си и много малко хора разбират, че омагьосан принц живее в тази кукла. Лешникотрошачката-Дева е в замръзнал прототип - само истинското чувство може да накара Лешникотрошачката да прояви смелост и да отхлърли всякакви окови и бариери.
 

Везни

Снежанка
Венера, Суверенът на Везни, дава на жените от този знак доста спокоен нрав, пропорционален на женските форми и красиви черти на лицето, точно като Снежанка (неслучайно темата за красотата на външния вид е много важна в тази приказка). И колкото и да се опитват да я наранят злосторници и завистници, хармонията със света около нея остава един от основните й жизнени приоритети, разбира се, след семейството. Междувременно нейният „принц” подскача някъде там, докато тя успешно установява контакти с представители на суровата реалност - от горски животни до джуджета. В образа на джуджетата, разбира се, разпознаваме многобройните й почитатели. 
Снежанка
Чеширският котарак
Много Везни са буквално създадени за светския живот. Те преценяват самоличността на човека, с когото трябва да общуват, и поддържат дистанцията си. Мъжът Везни е сноб, естет, притежател на приятни маниери, любител на спокойните беседи и не налага собственото си "Аз". Точно като Чеширския котарак. В сферата на любовта той угажда на жените, но лекият флирт понякога му дава повече удоволствие, отколкото „пълноценната“ интимност.

Скорпион

Василиса Прекрасна  
Майстор на магията и прераждането, никой няма да отрече, че тази героиня е истинска магьосница. Важното е да се прозре в нея именно умната и красива Василиса, а не принцесата-жаба, отровна жаба със съмнително минало. В допълнение, магьосниците са отчаяно влюбчиви хора, едновременно коварни и непредсказуеми. От една страна, Василиса е готова да хвърли целия свят на краката на любимия си, а от друга, ако нещо не ѝ харесва, може да го превърне в пън или жаба, след което да забрави обратното заклинание 
Василиса Прекрасна
Кошчей Безсмертный  
Скорпионът е най-издръжливият енергийно зодиакален знак. Неговата енергия е достатъчна и за търсене на съкровища, и за трудна борба и за похотливия лов на момичета. А магическата прозорливост на Кошчей е досущ като интуицията на Скорпиона. Той лесно изчислява човешките слабости, което не може да се каже за собствените му слабости, идентифицирането на които е като намирането на игла в купа сено. Преди всичко той мрази да губи, а ако се срине от любовна мъка, може отново да се издигне като феникс от пепелта.

Стрелец

Дороти
Любовта на жената Стрелец към разнообразието, пътуванията и приключенията я правят главната героиня от приказката "Магьосникът от Оз", защото всички основни неща ѝ се случват по време на пътуване и по път. Дороти често посещава далечни страни, уважава чуждестранната култура и традиции, тя е мила, простодушна, готова да помогне на приятели, но умее и да се защити. 
Дороти
Мечо Пух
Очарователен като Мечо Пух, предпазлив, но леко инфантилен, добродушен, но откровен до степен на нетактичност, склонен към скитания (главата не му дава почивка) и често попадащ в нелепи ситуации, винаги имащ интересни идеи (начинът, по който те ще се осъществят все още не е ясен), идеалист и роден оптимист (причината за неуспеха е „грешните пчели“). Тази комбинация от качества отразява общия типаж на мъжа Стрелец.
 

Козирог

Снежната кралица  
Не всеки успява да разбие този лед. Тя крие много под маската на безразличието, хладнокръвието и недостъпността. Единственото нещо, което тя не крие, е нейният ясен, практичен ум и кариерни съображения. Снежната кралица се вписва в образа на емоционално хладен човек или успешна бизнес дама. В отношенията с мъжете тя често е „строга, но справедлива“. 
Снежната кралица
Тенекиеният дървар
Жената Козирог с естествения си консерватизъм, сдържаност и лаконичност, лесно може да стане човек безчувствен и безсърдечен. Железните ѝ нерви не са такова предимство, особено когато става дума за взаимна любов или грижа за ближния. Поради тази причина тя се идентифицира с персонажа от Оз, известен като Тенекиения човек. Неговата основна цел е да придобие чувствително, отзивчиво сърце.
 

Водолей

Алиса в страната на чудесата
Огромен оригинал, мечтател и любител на всичко ново и необичайно - това е жената Водолей, точно като Алиса в страната на чудесата, с всички последици от това. Сивотата и обичайността не са за нея. Когато тя е отегчена и не успее да намери съюзници, тя играе свои собствени „игри“, създавайки свои собствени уникални светове: от индивидуален имидж до ярко творческо хоби. Колкото и да е любопитна и общителна, тя винаги поддържа дистанция между себе си и колектива, опитвайки се да избегне конфликти. Дори и с враговете си тя е любезна и приятелски настроена, а най-неприятните епитети в устата й звучат като поезия.
Лудият Шапкар
Лудият шапкар
От същото "тесто" като Алиса, - Лудият шапкар е очарователен, общителен и малко разсеян. Малко луд, но честен и благороден.Той обича да шокира публиката. Той е склонен да строи въздушни кули и да слиза към грешната Земя само за да уреди дела, от които не може да се скрие.
 

Риби

Малката русалка
Добра, отзивчива и малко срамежлива, Малката русалка е божи дар за ценителите на женствеността и саможертвата. Можем да кажем, че тя е създадена за любов и брак. Въпреки това, в действителност, понякога се свързва не с принц, а с "октопод"! И вместо да го целува всяка вечер, тя предпочита да ридае във възглавницата. Но дори да няма причина за тъга и жал, тя винаги ще си ги намери, тъй като е чувствителна по природа, с голямо въображение. 
Малката русалка
Водния дух
Както Водният дух се стреми да лети, дори и посмъртно да е вързан за блатото си, така и мъжът Риба е вечен мечтател и романтик. С течение на времето неговият светоглед възприема тъмна философска или религиозна обагреност, но той никога не губи надежда за по-добро бъдеще. Неговата характерна черта е желанието да допълва и разкрасява обкръжаващата го реалност с богатството на вътрешния си свят: от илюзиите до проявлението на артистичността и демонстрацията на различни творчески таланти.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft