Новата шеметна тенденция в маникюра, по която жените буквално полудяха /СНИМКИ/

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
Новата шеметна тенденция в маникюра, по която жените буквално полудяха /СНИМКИ/
7254
Новата шеметна тенденция в маникюра, по която жените буквално полудяха /СНИМКИ/

Маникюрът е една от най-динамично развиващите се съвременни модни индустрии. Индикатори за нещо модерно в индустрията за маникюр през последните години са социалните мрежи и именно в тях в началото на февруари 2019 г. се появиха ярко оцветени снимки на сини нокти 

Най-популярните варианти на модната синя тенденция за маникюр през февруари тази година са такива нокти като квадратен маникюр от кралско синьо, ноктите с форма на балерина, както и деликатни къси сини нокти със син цвят с огледално покритие.

Трябва да се отбележи, че всеки от цветовете, включени в сегашната тенденция “Royal Blue” - действително е сниман и е включен в един и същи цветен градиент, който вече е станал модерен в света на маникюра.

Квадратни кралски сини нокти изглеждат по-елегантни без обемно пръскане и модели, но с прилична дължина и преливане от един цвят към друг. Този вид маникюр със сигурност ще подчертае актуалните световни тенденции в индустрията за красота на ноктите. Понякога е позволено да се пръска по ъглите на такъв маникюр в синьо и квадратно положение.

Втората версия на най-"харесаните" в социалните мрежи модни снимки на синия маникюр, всъщност се различава само във формата, която в този случай не е квадратна, а във формата на така наречената "балерина". Формата “балерина” предполага дълги заострени нокти с остри прави остриета на края.

В третия случай, сред най-популярните сини нокти на сегашния моден сезон, методът за маникюр е много по-сложен, но не по-малко интересен. Върху краещата на късите, деликатни нокти, се нанас огледално покритие от неутрален нюанс, което ще отразява и подчертава същия “Royal Blue”.

Ето още идеи за маникюр с кралско синьо

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft