Откакто започнах да ги правя смъкнах по няколко см от различни части на тялото си

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Откакто започнах да ги правя смъкнах по няколко см от различни части на тялото си
16747
Откакто започнах да ги правя смъкнах по няколко см от различни части на тялото си

Чували ли сте някога, че масажът не само отпуска мускулите ви, но и помага за освобождаването на токсините от тялото ви? Лимфният масаж е всичко необходимо, за да получите здраво и тонизирано тяло. Ние   решихме да ви научим как да правите добър масаж, за да може тялото ви да намали тези допълнителни сантиметри, които ви притесняват толкова много.

 

Тонизирайте седалищните мускули

Използвайки само върховете на пръстите си, преместете се от горната част на крака към задните части с кръгови движения. Винаги използвайте движения нагоре.

 

Силни крака

С помощта на палците си натиснете, за да усетите разтягането в областта на слабините. Този момент стимулира отделянето на токсини и в резултат на това ви помага в борбата с целулита.

 

Кажете „Не“ на отпуснатите колене

Не забравяйте да работите с коленете си, тъй като те също са важна част от тялото ви. За да се чувствате по -удобно, седнете на стол. Започнете от върха на коляното си и се придвижете навън с кратки движения. Използвайте кръгови движения, за да масажирате зоната около коляното.

 

Перфектни прасци

За да изпълните тези упражнения, трябва да легнете. Поставете две възглавници под прасците си и издърпайте единия крак към гърдите си.

В това положение масажирайте прасците си с две ръце - разтривайте прасците си с кратки движения. Използвайте всичките си пръсти и натиснете средно до силно налягане, след което се отпуснете.

 

Деликатни глезени

Опитайте се да оформите пръстен около глезена си: двете ръце увийте глезена и масажирайте крака нагоре, включително подколенната става (областта зад коляното). Вашите крака скоро ще оценят тези положителни промени.

 

Обърни внимание:

Отделете време поне една минута във всяка област.
Ще забележите промените по -рано, отколкото си представяте: първо ще почувствате отпускане във всичките си мускули. По -късно резултатите ще станат по -видими.
Ако приемете план за здравословна диета и включите много течност, ще видите подобрения много по -бързо.
Дори ако тази масажна терапия изглежда безобидна, трябва да се консултирате с доверен специалист, преди да я започнете.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft