Мъжът-кръшкач може лесно да бъде разпознат по лицето

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Мъжът-кръшкач може лесно да бъде разпознат по лицето
8248
Мъжът-кръшкач може лесно да бъде разпознат по лицето

Учените единодушно казват, че един амъж-предател може да бъде разпознат по лицето. Те стигнаха до такива заключения след провеждането на изследването. Специалисти от Университета на Западна Австралия работиха по този въпрос.

Повече от 50 жени бяха поканени да участват в експеримента и бяха помолени да оценят снимки на 180 мъже. Също така им беше предложено да погледнат снимки и на жени. И двете възможности бяха изобразени с неутрален израз на лицето. Преди това всички, които бяха изобразени на снимката, споделиха с учените дали някога са се променили или са установили взаимоотношения с тези, които вече са били заети.

След като анализираха отговорите на участниците, беше определено, че мъжете, които нямат нищо против да отидат на ляво, имат „брутален“ вид. Те имат масивна долна челюст, леко спуснати вежди и тънки устни. Жените се съгласиха с констатациите на учените и потвърдиха факта, че кръшкачите наистина изглеждат много смели.

Що се отнася до жените, тогава учените бяха оставени без мнение, защото чертите на лицето не успяха да идентифицират тези, които са по-способни на предателство.

Експерти твърдят, че подобен експеримент е бил проведен, за да помогне на жените и мъжете да се научат да разбират хората, и първоначално да опознаят дали е възможно да се изградят здрави взаимоотношения с този човек.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft