Раждането не е случайност: детските души избират родителите си-Видях те отгоре, когато те показаха и казаха, че ще бъдеш майка ми

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Раждането не е случайност: детските души избират родителите си-Видях те отгоре, когато те показаха и казаха, че ще бъдеш майка ми
5152
Раждането не е случайност: детските души избират родителите си-Видях те отгоре, когато те показаха и казаха, че ще бъдеш майка ми

Раждането не е случайност: детските души сами избират родителите си!
 
Факти, които не могат да бъдат оспорени! Как бебешката душа избира родителите си? Много родители казват, че когато децата им току-що са се научили да говорят, но те все още не могат ясно ...

Как бебешката душа избира родителите си?

Много родители казват, че когато децата им са се научили да говорят, но все още не са в състояние ясно да структурират историите си, те разказват за някакъв друг живот. Още не притежавайки развитото умение да представят мислите си, те успяват да опишат друг живот. 

Понякога историите им са придружени от точни подробности, които понякога дори могат да бъдат проверени.

Тогава се оказва, че въпреки огромните разстояния и съвсем различен език, детето разказва за живота на друг човек, който по това време вече не е бил жив. Идеята за прераждането (превъплъщението) е била позната не само на индусите: тя някога се е придържала към целия свят. Сега има доказателства, че човешката душа отново и отново идва на земята - в един и същ род, за да изработи съвместна карма или тя преминава в друг род,
 
Някои майки казват, че децата им, които са в ранен стадий на развитие, частично си спомнят миналия си живот, как са избрали за себе си майката и редица други подробности. Подобни истории ще ще разгледаме по-долу. Много често такива откровения се отписват като необуздана детска фантазия, но с настъпването на 4-годишна възраст тези разговори по някаква причина почти напълно изчезват, а след 7-10 години няма и следа от тях. Необходимо е да се има предвид, че е натрупано огромно количество такива доказателства и това важи за всички страни без изключение. В същото време изглеждат почти едни и същи. Следователно, дошло е време да се съгласим, че най-чистите, най-честните, най-добрите представители на човешката раса не измислят нищо, а споделят с нас спомени за случилото се в действителност.

Това казала майката на тригодишно момче.

Веднъж в кухнята реших да разсея детето, като видях архивите на семейните снимки.

В един момент синът ми се приближи до мен със стара снимка, в която все още бях момиче, което стоеше при майка ми, която умря преди да се роди нейният син. В същото време той каза:
 
- Мамо, помня ти и роклята, която си носила! Все още ли закъсняваш за автобуса!

Очите ми изненадаха. Попитах: „Откъде знаеш това? От татко ли го чу?

Синът каза: "Не, видях те отгоре, когато те ми показаха и казаха, че ще бъдеш майка ми!"

Този разговор потъна в душата ми. Оттогава започнах да питам други майки и разбрах, че други деца също си спомнят как са виждали бъдещите си майки от някъде другаде.

Една от тях веднъж ми каза, че дъщеря й наскоро съобщи следното:

"Мамо! Дядото  червенобрадия ме помоли да те поздравя и да заявя, че се моли за теб! "

Този дядо беше  прадядото на тази жена и тя го е виждала само, когато все още била много малко момиче. След смъртта му единственото доказателство, което остава за него, е черно-бяла снимка с ужасно качество, която се съхранява в семейните албуми. Можела да се закълне, че момичето не я е виждало преди снимките, защото в тази възраст ярките книги са много по-интересни за децата от старите черно-бели снимки. Затова и двете жени смятат, че момичето наистина е видяло своя прапрадядо преди раждането си!
 
Една млада майка разказва, че нейният син й е казал, че някога е му е показвано на някакъв екран мъже и жени, сред които е избрал родителите си.

Друга жена казва, че нейната четиригодишна дъщеря веднъж е казала: "Когато ме изпратиха до корема ти, ангелът, който долетя, каза, че ще ми дадат име в чест на една прекрасна леля, която може да ми помогне." Интересно е, че момичето не знаеше, че майка й по време на бременност, когато е останало много малко време преди раждането, паднала, подхлъзвайки се на улицата. Тогава дошла една жена да й помогне и да я заведе в болницата, оставайки там, докато не разбрала, че всичко е наред.

Това беше нейното име и се казваше дъщеря.

Но най-изненадващото нещо за родителите е момиче на две и половина години, което казва на майка си и татко си, че е избрала родителите си в компанията на още две момчета. На едното от тях обаче е било забранено да избира тези родители, а на второто му било казано да го подготви. Година по-късно майката на момичето имала спонтанен аборт и загубила момчето. След още две години тя успява да роди напълно здраво бебе. Така предсказанието на малко момиченце се сбъдва!

Оказва се, че хората идват на земята, изпращани от ангели, а децата, които все още са на небето, избират родителите си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft