Това простичко действие прави от лимона мощно оръжие - пази от 12 вида рак, има 10 пъти повече хранителни вещества:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Това простичко действие прави от лимона мощно оръжие - пази от 12 вида рак, има 10 пъти повече хранителни вещества:
9064
Това простичко действие прави от лимона мощно оръжие - пази от 12 вида рак, има 10 пъти повече хранителни вещества:

Всички сме чували за полезните свойства на лимона , но обикновено използваме или кората, или сърцевината, като останалото изхвърляме. 

Според последните научни изследвания консумирането на лимони помага да се борим срещу 12 вида рак , включително рак на жизненоважни органи. Но най-важното нещо, което учените откриват, е, че екстрактът от лимон се бори само срещу злокачествени клетки, без да влияе неблагоприятно на останалите. 

лимонено дръвче

Собствениците на ресторанти и кафенета са открили тайната как да не похабяват нито частичка от този важен плод и да го използват максимално. Спокойно можете да го прилагате и у дома - достатъчно просто е.

Тайната на настъргания лимон е в замразяването

За целта поставете предварително измит лимон във фризера. След като е напълно замразен, трябва просто да го извадите и настържете, без да го белите, след което спокойно можете да поръсите с него любимите си ястия.

Може да добавите замразен лимон към салатата и сладоледа, макароните, зърнените храни и други продукти. Списъкът с ястия, които могат да бъдат поръсени със замразен лимон, може да бъде безкраен. В същото време всяко ястие, в което се прибавя, придобива особено ярък и приятен аромат, за който най-вероятно не бихте могли да мислите и преди.

замразен лимон

Най-често консумирайки лимони, хората знаят само, че те съдържат витамин С.

Това далеч не е всичко обаче - само в лимонената кора има приблизително 10 пъти повече различни видове витамини, отколкото директно в сока. Често обаче кората просто се изхвърля. Ако следвате съветите, препоръчани по-горе, и замразите лимона, а след това го използвате като поръска за ястия, ще добавите в тялото си много хранителни вещества, които влияят положително на човешкото тяло.

Например, отдавна е доказано положителното въздействие на кората от лимон върху възстановяването на тялото след излагане на токсични елементи. За целта трябва да го използвате, както е описано по-горе. Не само ще подобри вкуса на ястията, но и ще добави здраве към тялото.

настърган лимон

Използването на лимон при лечението на рак

Вече споменахме за чудотворните свойства на лимона. По-специално, той съдържа продукт, който успешно унищожава раковите клетки. Ефектът на лимона върху човешкото тяло при ракови заболявания е много по-висок от този на химиотерапията, както твърдят някои натуропатични експерти.

Защо това досега не е разгласявано публично? Най-вероятно се дължи на факта, че повечето медицински организации имат личен интерес от производството и последващата продажба на синтетични продукти. Всичко това им носи голяма печалба, но по отношение на здравето ефектът от химиотерапията и различните видове изкуствени елементи е доста съмнителен. В същото време е необходимо да се отбележи фактът, че един лимон и неговите елементи се борят само срещу злокачествени клетки, тук не може да има странични ефекти.

Ако мислите, че статията е била полезна за вас, споделете я и с приятелите си!

Бъдете здрави!

Дай твоята оценка:
3 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft