Трите мъжки имена, които носят голям късмет на притежателите си! С тях жената е защитена и обичана!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Трите мъжки имена, които носят голям късмет на притежателите си! С тях жената е защитена и обичана!
12561
Трите мъжки имена, които носят голям късмет на притежателите си! С тях жената е защитена и обичана!

В името на човека е скрита мистерия и непредсказуемост. Психолози са установили, че има такива мъже, на които се отдава лесно да бъдат добри съпрузи - те са предани, грижовни и за тях семейството е важна ценност.

Голяма наука се крие в буквите, зато­ва те трябва да се изучават.

Всяка буква е ключ на известни родове енергии - низши и висши, казва дори учителят Петър Дънов.

Всеки човек има свой характер и носи собствената си съдба. Но на съдбата влияят не само знаците на зодиака, годината и датата на раждане, но и името.

Андрей
Това име показва, че мъжът е много смел, решителен и знае своята стойност. Най-често хората с това име израстват като интелигентни и приятни, които искат да бъдат нечии любими и да създадат семейно гнездо.

Много отговорен, порядъчен, знае как да се разбира добре с децата. Една жена с такъв човек ще бъде много щастлива, тъй като те ще помогнат не само с отглеждането на дете, но също така ще успеят финансово да осигурят семейството си. Винаги през техния съвместен живот ще се радват на разбирателство и семейно щастие.

Петър
Почти всяка жена с мъж с това име, ще се чувства много защитена. Петър поема голяма отговорност, помага в къщната работа, обича да гледа децата и печели добри пари.

Никога не седи на едно място, той се старае да създаде на любимия му човек  уют, удобство и комфорт. С Петър не можете да се притеснявате за бъдещето на семейството, те не само обичат да бъдат съпрузи, но и бащи. Рядко те ще повишат глас на дете, първо ще се опитат първо да обяснят всичко добре. Те са много верни партньори и любещи бащи.

Владимир

Много мек, уязвим и уверен човек, те стават добри съпрузи и добри, отзивчиви бащи. Те ще носят своите любими на ръце, побеждавайки сърцето на жена с отношението си както към детето, така и към къщата. Те ще осигурят на любимия всичко, от което се нуждаят, и ще създадат добри условия за живот. 

Ако жена се омъжи за мъж с името Владимир тя трябва да е спокойна за своя семеен живот.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft