Експлозия от цвят - най-модерните трендове в прическите за къса коса тази година. Дързост и красота (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Експлозия от цвят - най-модерните трендове в прическите за къса коса тази година. Дързост и красота (Снимки):
2316

И най-обикновената прическа за къса коса може да се трансформира с помощта на умело боядисване. Понякога жените не са готови да променят формата на косата си, но лесно се съгласяват да променят цвета ѝ.

Има много техники и методи за боядисване на късата коса . Всеки от тях акцентира и хармонизира външния вид като цяло. Важно е само да изберете майстор-фризьор, който да умее да ви посъветва какво да опитате и да го осъществи както трябва. Ето най-горещите трендове в цветовете за къса коса тази година:

Ярки цветни акценти

бретон с акцент

В новия сезон ще бъде модерно да боядисате бретона отделно от останалата коса. Има няколко предимства на този метод. Няма нужда да хабите боя за цялата коса.

В допълнение, лесно можете да изглеждате оригинално и необичайно. Ако боядисате само бретона, тогава цветът може да се сменя по-често, отколкото ако трябва да нанасяте боя по цялата дължина на косата.

Невъзможно е да се каже недвусмислено, че боядисването само на един акцент е типично в младежки стил. За това не е необходимо да създавате ярък контраст. Можете да изсветлите кичурите около лицето само с няколко нюанса, като по този начин създавате допълнителен обем.

руса коса с акцент

коса с няколко ярки акцента

зелен бретон

черна коса червен бретон

Оттенъци на червеното са отново на мода

червена коса

Преди няколко сезона много дами желаеха да опитат модерните тогава нюанси гнила череша, патладжан, охра и махагон.

Имаме добра новина за тях - модата на червеното се връща, но сега нюансите са много по-смели. На фокус ще бъдат всички отенъци от светлорозово до богато бургундско. Дори и да не обичате ярките метаморфози, ще може да изберете нюанс по ваш вкус.

тицианово червено

червени нюанс

патладжанен нюанс

Два контрастни тона и ясно разделяне

контрастни цветове в косите

Алтернатива на омбре ще бъде оцветяване в два цвята, но с ясен преход. Можете да изберете всяка опция.

Например, боядисването на частта на косата около тила и слепоочията в контрастен на естествения цвят отново е на мода. В допълнение, при ултракъсите прически с обръснати части можете да боядисате обръснатото в контрастен цвят. Всяка от опциите ще бъде оригинална и забележима.

контраст в косите

коса с контрастен преход

Гарваново черно

гарваново черно

Дълбокият синьо-черен нюанс е най-яркият сред останалата палитра. Той ще направи лицето по-изразително и ще подчертае неговите характеристики. Трябва да се помни, че при дамите на възраст подобен цвят не е подходящ. Твърде тъмната коса ще направи по-видими бръчките. Освен това черното подчертава бледността на кожата. Преди да вземете решение за точно този нюанс, трябва да оцените себе си в огледало или да се консултирате с професионалист.

гарваново черно

черно за къса коса

тъмно черна коса

Израснали корени

коса с израстнали корени

Наред с боядисването омбре и балеаж модерни са и израстналите корени. Тази прическа е много практична, тъй като не изисква редовно боядисване. Изненадващо, но този стил вече не се счита за признак на немърливост в поддръжката на външния вид, а ви позволява да изглеждате стилно и привлекателно. Трябва да поясним, че говорим само за тъмни корени и светла коса.

коса с тъмни корени

Балеаж за къса коса

балеаж на къса коса

Балеаж е донякъде подобен на омбре, но тези техники са коренно различни. Балеаж изисква прилагането на по-светъл нюанс боя само върху връхчетата на косата. От фризьора се изисква точност и равномерно разпределение на боята, въпреки че на пръв поглед изглежда, че кичурите са боядисани хаотично. Омбре изисква използването на няколко нюанса за създаване на плавен преход към различен цвят. В новия сезон карамелените, медните и кремавите нюанси ще бъдат популярни в балеажа.

балеаж на русо

балеаж на къса коса

Пастелни и други нюанси

пастелни нюанси

Повечето жени се стремят да постигнат благороден оттенък. Експериментите са най-лесни при къса коса. Много добре стои на кожата нюансът карамелено. Мекотата на цвета ще направи косата по-блестяща. Сред пастелните тонове ще бъдат популярни топлите нюанси.

Но някои дами ще намерят своя цвят именно в студените нюанси. Кестенявите дами трябва да опитат цвят кафе. Особено ефективен ще изглежда в комбинация с тъмна кожа. Тези, които имат бледа кожа и искат да опитат нюанси на кафе, се препоръчва да се използват руж в топли цветове при грима.

коса с пастелно розово

пастелни нюанси с русо

пастелни цветове в косите

Може да откриете още много варианти на посочените техники в галерията:

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft