Как да намалите наполовина корема си

вход през zajenata.bg
За Жената
Как да намалите наполовина корема си
40384
Как да намалите наполовина корема си

Важно е да запомните, че наднорменото тегло не е само естетичен проблем. То е коренът на много здравословни проблеми и цялото тяло страда от затлъстяване: сърцето, бъбреците, храносмилателната система. Една от основните причини за затлъстяването е неправилно работещия стомах . Тялото не е в състояние да смила големи количества храна, поставя ги под формата на мазнини и ги остава да скитат в стомаха и червата, което причинява подуване.

Мнозина смятат, че премахването на този проблем може да стане само чрез хирургическа интервенция. Но всъщност можете да подобрите външния си вид и да улесните работата на тялото без ненужен стрес!

 

Как да се храните правилно

Проследявайте размера на порциите и систематично ги намалявайте . За да направите това, добре дъвчете храната и обръщайте внимание на съдовете. Най-добре е да използвате черни, сини и виолетови чинии.

Как да се храните правилно

Спазвайте хранителни навици. Не забравяйте, че стомаха е най-малък в обема непосредствено след пробуждането и три часа след всяко хранене, така че особено се старайте да не го зареждате по това време. По-добре е да се яде на малки порции на всеки три часа, отколкото веднъж на ден и да го препълните. 

Заменете храната с вода. Ако сте яли преди по-малко от три часа, пийте чаша вода или зелен чай, вместо да се храните

Яжте 2-3 часа преди да седнете на празнична маса. В противен случай, ще се нахвърлите като освирепяло куче и ще ви стане много тежко 

Не се разсейвайте от външни фактори . Колкото по-дълбоко потънете в мислите си, толкова повече ще ядете. Така че се откажете, докато ядете храна от компютъра, телефона и телевизора си, фокусирайте се върхи вкуса й.

свиване на корема

Упражнения за стесняване на стомаха

Легнете на земята и залепете талията си плътно до нея. Сгънете краката в коленете и ги разкрачете колкото ширината на таза. Вдишвайте, бройте до две, докато вдигате предната коремна стена, така че да стигнете до нивото на ребрата. Бавно издишайте, но не отпускайте мускулите. Повторете 10 пъти

Упражнения за стесняване на стомаха

Седнете на пода в полуседнало положение, като държите гърба прав. Ако това е трудно за вас, просто седнете на ръба на един стол с прав гръб. Глътнете корема към гърба, дишайки равномерно по специален начин: вдишайте три пъти през носа, след това издишайте през устните си. Повторете 10 пъти.

как да сваля корема

Застанете в позицията напречно на пода, така че дланите да са поставени точно под раменете , а тялото да е в права линия. Направете 10 вдишвания в това положение, както с предишното упражнение. След това станете със седалищната част нагоре и разтегнете раменете си надолу, тазовите кости да сочат нагоре за 1-2 минути.

упражнения за сваляне в корема

Използвайте тези упражнения като загряване преди да направите куп коремни преси. Ако всички условия са изпълнени, ще забележите доста добри резултати за един месец. Не забравяйте да опитате и кажете на приятелите си за тази статия!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft