Веднъж седмично готвя такова месо и сменям само гарнитурите
3 Март 2021
3431
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Съставки:
- месо (телешко) - 1 кг;
- лук - 400 г;
- масло - 200 г;
- вода - 50 мл;
- чесън - 3 скилидки. (на вкус, може и една);
- захар - 1 ч. л .;
- черен пипер (смлян), сол.
Рецепта:
- Вземете 1 кг месо. Нарежете го на големи парчета. Поставете в сух съд (тенджера).
- Нарежете 400 г лук на полупръстени. Поставете върху месото. Качване на ниво.
- Отгоре сложете 200 г масло, нарязано на парчета. Налейте 50 мл вода. Покрийте с капак и сложете на умерен огън.
- Един час по-късно отворете капака. Месо с лук нека сок.
- Сега добавете 2 ч.ч. сол и черен пипер на вкус. Както и накълцан чесън. Разбъркайте.
- Затворете отново капака и поставете най-ниския огън. Оставете да ври 2,5 часа.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари