Веднъж седмично готвя такова месо и сменям само гарнитурите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Веднъж седмично готвя такова месо и сменям само гарнитурите
Веднъж седмично готвя такова месо и сменям само гарнитурите
3431
Веднъж седмично готвя такова месо и сменям само гарнитурите
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Съставки:

  • месо (телешко) - 1 кг;
  • лук - 400 г;
  • масло - 200 г;
  • вода - 50 мл;
  • чесън - 3 скилидки. (на вкус, може и една);
  • захар - 1 ч. л .;
  • черен пипер (смлян), сол.

Рецепта:

  • Вземете 1 кг месо. Нарежете го на големи парчета. Поставете в сух съд (тенджера).
  • Нарежете 400 г лук на полупръстени. Поставете върху месото. Качване на ниво.
  • Отгоре сложете 200 г масло, нарязано на парчета. Налейте 50 мл вода. Покрийте с капак и сложете на умерен огън.
  • Един час по-късно отворете капака. Месо с лук нека сок.
  • Сега добавете 2 ч.ч. сол и черен пипер на вкус. Както и накълцан чесън. Разбъркайте.
  • Затворете отново капака и поставете най-ниския огън. Оставете да ври 2,5 часа.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft