Ето така реването ми става супер сочно и не накъртва от сладост - вкъщи друго не хапваме:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ето така реването ми става супер сочно и не накъртва от сладост - вкъщи друго не хапваме:
Ето така реването ми става супер сочно и не накъртва от сладост - вкъщи друго не хапваме:
57956
Източник: gotvach.bg
Ето така реването ми става супер сочно и не накъртва от сладост - вкъщи друго не хапваме:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако сте любители на сочните десерти, то турското реване със сигурност ви е сред фаворитите. Днес ще ви представим една интересна интерпретация на десерта, където традиционният захарен сироп е заменен с прясно мляко - така реването става по-леко, много сочно и убийствено вкусно.

Ето как се прави реване с прясно мляко :

Реване с прясно мляко

Продукти:

4 яйца

200 гр.захар

250 гр.брашно

1 пак.бакпулвер

За сиропа:

1 л прясно мляко

180 гр.захар

1 ванилия

евентулно: портокалова кора - 1 ч.л. настъргана

Приготвяне:

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Прехвърлете сместа в правоъгълна форма, покрита с хартия за печене, и сложете да се пече в загрята на 180 градуса фурна до готовност.

Извадете го от фурната и го оставете напълно да се охлади. За да приготвите сиропа, загрейте прясното мляко със захарта и ароматите. Бъркайте, докато всичко се хомогенизира и оставете леко да се охлади.

Залейте охладеното реване със сиропа и го оставете хубаво да попие цялата течност (най-добре за 1 нощ). Поднесете реването по желание поръсено с кокосови стърготини, шам-фъстък или просто така!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft