Винаги като ми е замръзнало маслото го слагам под стъклена чаша и си решавам проблема за секунди + още 9 трика

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Винаги като ми е замръзнало маслото го слагам под стъклена чаша и си решавам проблема за секунди + още 9 трика
15543
Винаги като ми е замръзнало маслото го слагам под стъклена чаша и си решавам проблема за секунди + още 9 трика

В интернет има хиляди статии, обхващащи всякакви лайфхакове, съвети и трикове за улесняване на живота ни. Въпреки това хората сякаш никога не спират да измислят нови начини за опростяване на ежедневните си задачи.

 

Ето някои от най-гениалните спасители, които ние сме събрали, за да променим буквално вашия свят. Гарантираме, че това са решенията, за които сте копнели!

Независимо дали сте прекалено гладни или просто чакате гости, този трик ще ви позволи да сготвите две пици наведнъж!

Просто разрежете пиците си наполовина и ги сложете върху лист за печене, както е показано на снимката.

 

Правилно нарязване на чушка

Започнете с махане на опашката на чушката и след това прокарайте ножа си по вътрешната страна на плътта.

 

Премахване на излишното масло

Просто поставете малко ориз във всяко отделение на формата за мъфини.

 

Използване на резачка за ябълки не само за ябълки

С този прост трик ще можете за кратко да нарежете картофи на перфектни клинове.

 

Сервиране на освежаващи напитки от диня

Внимателно изрежете дупка в диня достатъчно голяма, за да се побере вътре миксера, добавете необходимите съставки и всичко се разбърква добре.

 

Използвайки два капака, за да нарежете наполовина чери доматите

Можете също да използвате този метод за рязане на маслини, череши или грозде.

 

Използвайте хартиена кърпа, за да запазите марулята свежа и свежа

Просто покрийте зелените си салати с хартиена кърпа и оставете за известно време. Кърпата ще абсорбира излишната влага и ще помогне на листните зеленчуци да не изгният бързо.

 

Харесвате ли мандарини и портокали? Ето най-бързия и чист начин да ги обелите!

Изрежете горната и долната част на плодовете, изрежете вертикална цепка от едната страна, след което внимателно го рапънете. 

 

Приготвяне на кубчета кафе на лед

Просто сложете кубчетата си кафе лед в топло мляко и се насладете на вкусна напитка, приготвена за по-малко от минута.

 

Пилинг на манго с чаша за пиене

Забравете за лепкавите пръсти! Нарежете мангото на три парчета и внимателно плъзнете всяко от тях надолу отстрани на чашата. Та-да! Насладете се на този сладък и сочен плод!

 

Обелване на киви с лъжица

Отрежете двата края на плода. Поставете лъжица между кожата и плода на кивито. Сега плъзнете лъжицата около кората, за да отделите плодаот кожата и след това повторете за другата страна. Гарантираме - ще бъдете изумени от резултата !

 

Гореща чаша ще ви помогне да омекотите маслото само за няколко минути

Просто поставете гореща чаша върху маслото, което току-що сте извадили от от хладилника, и го наблюдавайте как омеква за броени минути.

 

Получаване на двойни ползи от стандартна тава за бисквитки

Просто запълнете една от дупките на тавата за бисквитки с мляко и се насладете на десерта си.

 

Използване на празна бутилка вода за лесно отделяне на белтъците от жълтъците

Докоснете гърлото на бутилката от вода до яйчния жълтък и леко стиснете бутилката.

 

Даване на втори живот на празните бутилки кетчуп

Изпразнената бутилка кетчуп, която беше старателно измита, прави страхотен дозатор за тесто за палачинки.

 

Използване на найлонови торбички за съхранение на нарязани зеленчуци във фризера или хладилника

Просто нарежете зеленчуците си, сложете ги в запечатани торбички и ги съхранявайте във фризера или хладилника. С този трик винаги ще имате под ръка свежи зеленчуци за здравословна вечеря.

 

Отстраняване на ягодови стъбла със сламка за пиене

Всичко, от което се нуждаете, е да пробиете със сламката точно през центъра на ягодата.

 

Най-простият начин за белене на банан

Един от начините да обелите банана лесно е чрез нАТисква на дъното му.

 

Нарязване на банан, без да го белите

За да нарежете банан на парчета, без да го белите, залепете клечка за зъби както през кората, така и през банана и преместете клечката за зъби от едната страна на другата. Повторете на интервали и след това обелете нарязания си банан.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft