Накиснете бутчетата в тази марина и после никой няма да ви повярва, че вие сте ги готвили

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Накиснете бутчетата в тази марина и после никой няма да ви повярва, че вие сте ги готвили
Накиснете бутчетата в тази марина и после никой няма да ви повярва, че вие сте ги готвили
15533
Накиснете бутчетата в тази марина и после никой няма да ви повярва, че вие сте ги готвили
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Сметаната сама по себе си е отлична съставка, а освен това служи като отлична основа за приготвяне на различни ястия: от деликатни десерти до пищни шедьоври

Ние ще ви дава рецепта за изненадващо нежни и сочни пилешки бутчета, с които ще си оближете пръстите и на следващия ден пак ще ги направите . Като основна съставка, с изключение на бедрата, са подходящи всякакви части от пилешкото месо.

Марината на базата на ферментирал млечен продукт допълнително омекотява месото, горчицата и чесъна и лука

 

Съставките

Пилешко бутчета 700 g

лук 1 бр

чесън 3 скилидки

сметана 200 мл

Дижонска горчица 1 ч.л.

червен пипер 1 ч.л.

сол на вкус

Слънчогледово масло 1 супена лъжица

 

подготовка

Изсушете пилешките бедра с хартиена кърпа, сложете ги на дъска за рязане и леко ги набийте с точилката. Поставете подготвения продукт в намазнена, устойчива на топлина форма. Добавете половин нарязан лук и нарязан чесън. 


Добавете горчица, сол, червен пипер към сметаната. Разбъркайте. Изсипете пилето и зеленчуците в получената марината. Оставете за поне един час.


Поставете пилето във фурната, предварително загрята на 200 градуса, за 50-60 минути.

Сервирайте горещи пилешки бутчета с всяка гарнитура: картофи, пюре, задушени или пресни зеленчуци. Приятен апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft