Ястия от турската кухня

вход през zajenata.bg
455209

Турска салата

    * 2-3 бр. картофи
    * 1 бр. морков
    * 1 глава целина
    * 1 глава лук
    * 1 бр. малка кисела ябълка
    * 100 г счукани орехи
    * маслини за украса

За соса:

    * 8 с.л. зехтин
    * 1 с.л. захар
    * 3-4 с.л. оцет
    * 1/2 ч.л. черен пипер
    * 1/2 ч.л. сол
Картофите, морковът и целината се сваряват и се нарязват на филийки. Прибавят се настърганите ябълка, орехи и лук. Поръсва се със солта и черния пипер. Обърква се добре и се слага в подходяща чиния. Всички продукти за соса се разбиват много хубаво. С него се полива салатата. Украсява се с маслини.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft