Божията храна- лек за над 15 болести, подсилва имунната система, топи мазнините и какво ли още не

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Божията храна- лек за над 15 болести, подсилва имунната система, топи мазнините и какво ли още не
35451
Божията храна-  лек за над 15 болести, подсилва имунната система, топи мазнините и какво ли още не

Лечение с храна – гулия се бори с хипертония, диабет и анемия

С гулия се провежда лечение, което е по-силно и надеждно от много лекарствени средства, лесно откриващи се в различни аптеки в страната. Начините за използване на корена са няколко – във вид на салата, като ястие или под формата на чай.

 

Гулия

Ползите от употребата му са безбройни.

Гулия е препоръчителна за подсилване на имунната система, за пречистване на кръвта и регулиране нивата на захар в кръвта.

Земната ябълка е безценен дар, който по доста лесен начин се справя с десетки болести, една от които е анемия. Това си действие тя дължи на високите дози желязо в състава си.

Счита се за доста силен антиоксидант, тъй като е богата на витамин от група С. Забележителен лек е и при хипертония и аритмия заради завидното количество калциеви и магнезиеви соли.

Уникалното по рода си растение оказва доста силен ефект и при слабо зрение. Всички хора могат да се възползват от силата на гулия и да разрешат проблемите си по щадящ начин, без химия и без медикаменти със съмнителен произход.

 

Рецепти с гулия , които заслужават внимание

При язва: земната ябълка лекува язва и гастрит. За да подейства по начина, който се очаква от нея, трябва да се взима по 4 или 5 пъти в рамките на един ден. Единичната доза се равнява на чаша настойка преди хранене.

При атеросклероза: всички пациенти с това заболяване е добре да предприемат стъпки към стабилизиране на състоянието си.

За целта се приготвя пържена гулия. Тя преспокойно може да замести любимите на редица българи пържени картофки.

Приготвят се пържени грудки, които са страшно полезни. Без никакви притеснения могат да се хапват от хора с атеросклероза, тъй като по никакъв начин не могат да навредят.

Тайната е следната: в клубените на гулията не се открива нишесте, което е поместено в картофите. Опържете я по същия начин както и картофите, но ако желаете може преди самото пържене да я бланширате.

За отслабване: тук ви предлага уникална под своите качества комбинация между гулия и мед. Тя топи всички излишни мазнини по нежен и щадящ начин.

Рецепта: 1 лъжица сок от гулия се смества с мед, като използвате еднакви количества от двата продукта. Взимайте по 1 лъжица от този природен еликсир 5 пъти в рамките на деня. не бива да поглъщате веднага, а да задържите за броени минути в устата си.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft