Бърза и лесна рецепта за печена тиква с мляко

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Бърза и лесна рецепта за печена тиква с мляко
7772
Бърза и лесна рецепта за печена тиква с мляко


Състав

1 тиква за печене
10 супени лъжици захар
4 яйца
200 мл прясно мляко

Има толкова различни начини за нейното приготвяне. Тиквата е шампион по съдържание на желязо, мед и флуор, съдържа калий, калций, манган, цинк. Богата е на пектин, захари, витамини С, Е, витамини от група В, каротин. Има повече каротин дори от морковите. Освен това, тиквата е богата на хранителни влакна, които лесно се усвояват от организма. И накрая, тиквата е малко калорична.

А сега как се прави. 
Тиквата се жели, след това рендосва и се поставя в тава, добавя се захарта и хубаво се разбърква. Който иска може да добави повече захар или по- малко всичко е в зависимост от вкуса ви. Яйцата хубаво се разбиват и се добавя млякото, с тази смес се полива рендосаната тиква и се поставя да се пече 40 минути на 200 градуса. 

Да ви е сладко !!

 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft