Доматчетата с кашкавал изглеждаха фантастично, но отдолу се криеше още по-вкусна изненада! Останах без думи!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Доматчетата с кашкавал изглеждаха фантастично, но отдолу се криеше още по-вкусна изненада! Останах без думи!
Доматчетата с кашкавал изглеждаха фантастично, но отдолу се криеше още по-вкусна изненада!...
11266
Доматчетата с кашкавал изглеждаха фантастично, но отдолу се криеше още по-вкусна изненада! Останах без думи!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Няма нищо по-лесно от това да приготвите пилешките пържоли, като ги запържете от двете страни в тиган. Но ние ви предлагаме да ги запечете на фурна с малко добавки, така че да станат сочни и крехки - такива не сте ги и сънували! 

Продукти:

600 гр.

пилешко филе

1 глава лук

5 домата

250 гр. кашкавал

5 ч.л. майонеза

сол и черен пипер на вкус

2 с.л. олио

Приготвяне:

  1. Нарежете пилешките гърди напречно на парчета с дебелина 2-3 см, след което ги начукайте добре.
  2. Сложете месото върху тава, покрита с хартия за печене, намазана с малко олио.
  3. Нарежете лука на малки кубчета, доматите - на кръгчета.
  4. Поръсете месото със сол и черен пипер, намажете с майонеза. Сложете ги върху лука, след това покрийте с доматите.
  5. Пъхнете ги за 20 минути във фурната, предварително загрята до 200 градуса.
  6. Извадете пържолите и ги поръсете с настърган кашкавал. Върнете ги във фурната за още 10 минути.
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft