Доматчетата с кашкавал изглеждаха фантастично, но отдолу се криеше още по-вкусна изненада!...
22 Юли 2016
11266
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Няма нищо по-лесно от това да приготвите пилешките пържоли, като ги запържете от двете страни в тиган. Но ние ви предлагаме да ги запечете на фурна с малко добавки, така че да станат сочни и крехки - такива не сте ги и сънували!
Продукти:
600 гр.
пилешко филе
1 глава лук
5 домата
250 гр. кашкавал
5 ч.л. майонеза
сол и черен пипер на вкус
2 с.л. олио
Приготвяне:
- Нарежете пилешките гърди напречно на парчета с дебелина 2-3 см, след което ги начукайте добре.
- Сложете месото върху тава, покрита с хартия за печене, намазана с малко олио.
- Нарежете лука на малки кубчета, доматите - на кръгчета.
- Поръсете месото със сол и черен пипер, намажете с майонеза. Сложете ги върху лука, след това покрийте с доматите.
- Пъхнете ги за 20 минути във фурната, предварително загрята до 200 градуса.
- Извадете пържолите и ги поръсете с настърган кашкавал. Върнете ги във фурната за още 10 минути.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари