Селска манджа с месце за всички любители на месото

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Селска манджа с месце за всички любители на месото
6508
Селска манджа с месце за всички любители на месото

За всички любители на месото ...

Необходимо е:
1-2 кг смесено месо: пилешко, свинско, телешко, агнешко, говеждо 
1-2 глави лук 
500-800 гр гъби 
сол и черен пипер 
масло 
готова супа (пакетирана)
смляни сухи подправка и други подправки по желание

Приготвяне:
- Месото нарежете на кубчета с размер колкото една хапка. За това ястие е необходимо от три до пет различни видове месо. Можете да използвате и мляно говеждо месо, от което ще направите малки ќюфтенца.

- Гъбите измийте добре и ги нарежете на 4 части. Лука пък нарежете на ленти.

- Всички съставки ги поставете в една тава за печене (хубаво е да бъде глинено гърне), добавете сол, черен пипер, смляни сухи подправки, готовата супа (предварително разтворена) и други подправки, ако желаете.

- Сложете за малка на котлона, докато загрее фурната на 150 градуса и после сложете да се печат около 2 часа. Накрая махнете капака, за да запече малко ястието.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft