Законите на привличането, или как да намерим любовта на живота си

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Ако отчаяно искате да започнете връзка и го направите
6917

Ако отчаяно искате да започнете връзка и го направите

 Спрете да излизате с хора, които виждате, че не са за вас. Ако отчаяно искате да започнете връзка и го направите дори, когато човекът има качества, които ви дразнят още от самото начало, ще изгубите и вашето, и неговото време. Най-много до три месеца след началото на връзката ви, вие ще започнете да се опитате да промените вашия партньор или да изкорените чертите му, които не ви допадат, а той/тя ще започне да се съпротивлява на инвазията. Това е началото на края....

Излизайте на места, където можете да срещнете, човек по вкуса си. Ако сте авантюрист и обичате приключенията – може би точно в планината на някой поход ще срещнете вашата половинка. Ако сте купонджия и обичате нощния живот, тогава дискотеките са правилното място. Ако сте работохолик – огледайте се в колегите си и т.н.

 Открийте какво е куцало в предишните ви връзки . Само ако си вземете поуки от миналото, ще можете да изградите нещо по-трайно в бъдеще. Замислете се къде сте сбъркал и в какво са сбъркали спрямо вас. Идеята е да не повтаряте същите грешки .

1
2
3
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft