Рецептите на Баба Ванга за лечение с билки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ц
1019207
Билки за болести и симптоми, започващи с буква А Билки за болести и симптоми, започващи с буква Б Билки за болести и симптоми, започващи с буква В Билки за болести и симптоми, започващи с буква Г Билки за болести и симптоми, започващи с буква Д Билки за болести и симптоми, започващи с буква Е Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ж Билки за болести и симптоми, започващи с буква З Билки за болести и симптоми, започващи с буква И Билки за болести и симптоми, започващи с буква К Билки за болести и симптоми, започващи с буква Л Билки за болести и симптоми, започващи с буква М Билки за болести и симптоми, започващи с буква Н Билки за болести и симптоми, започващи с буква О Билки за болести и симптоми, започващи с буква П Билки за болести и симптоми, започващи с буква Р Билки за болести и симптоми, започващи с буква С Билки за болести и симптоми, започващи с буква Т Билки за болести и симптоми, започващи с буква У Билки за болести и симптоми, започващи с буква Х Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ц Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ч Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ш Билки за болести и симптоми, започващи с буква Я

Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ц

ЦИСТИТ – Когато узрее царевицата, съберете прясна коса, изсушете я на сянка и я приберете в тензухена торбичка.
При цистит пийте топъл чай от тази коса всеки ден по 1-2 ч.ч.
ЦИРЕИ – Прави се малка питка от ръжено брашно, прясно мляко и прясно масло. Налага се на болното място за една нощ. Лапата изтегля всичко без остатък.
ЦИРЕИ – Да се смеси 1/2 кг. ръжено брашно със 100 г прясно масло и 1 ч.ч. прясно мляко. Тестото се слага на кърпа и болните места се налагат 3 вечери поред.
ЦИРОЗА – Да се вземе майчино мляко, размесено с бяло брашно.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Билки и билколечение
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft