Рецептите на Баба Ванга за лечение с билки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Билки за болести и симптоми, започващи с буква Я
1019207
Билки за болести и симптоми, започващи с буква А Билки за болести и симптоми, започващи с буква Б Билки за болести и симптоми, започващи с буква В Билки за болести и симптоми, започващи с буква Г Билки за болести и симптоми, започващи с буква Д Билки за болести и симптоми, започващи с буква Е Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ж Билки за болести и симптоми, започващи с буква З Билки за болести и симптоми, започващи с буква И Билки за болести и симптоми, започващи с буква К Билки за болести и симптоми, започващи с буква Л Билки за болести и симптоми, започващи с буква М Билки за болести и симптоми, започващи с буква Н Билки за болести и симптоми, започващи с буква О Билки за болести и симптоми, започващи с буква П Билки за болести и симптоми, започващи с буква Р Билки за болести и симптоми, започващи с буква С Билки за болести и симптоми, започващи с буква Т Билки за болести и симптоми, започващи с буква У Билки за болести и симптоми, започващи с буква Х Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ц Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ч Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ш Билки за болести и симптоми, започващи с буква Я

Билки за болести и симптоми, започващи с буква Я

ЯЗВА (стомах) – получава се от недобре сдъвкана и гореща храна
ЯЗВА (кървяща, на дванайсетопръстника) – Да се разбие на крем 1 белтък от яйце, 1 ч.л. пудра захар и 1 с.л. зехтин. Болният да взема по 1 с.л. на гладно всяка сутрин в продължение на 10 дни.
ЯЙЧНИЦИ (възпалени) – Сварява се горско сено в подходящ съд и болната се слага на парата. Процедурата се прави всеки ден до премахване на възпалението.
ЯЙЧНИЦИ (възпалени) – Болната се слага на пара от черна метла, полята със зехтин.
ЯЙЧНИЦИ (възпалени) – Сварява се прясна зелка, полива се с прясно мляко и болната се слага на парата.
ЯЙЧНИЦИ ( възпалени) – Болната се слага на пара от непрана вълна.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Билки и билколечение
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft