Биологичен часовник на любовта при мъжете и жените: Прилики и разлики

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Биологичен часовник на любовта при мъжете и жените: Прилики и разлики
11744

На него му се иска да го събуждате с нежна целувка, на Вас - да заспивате в прегръдките му . Вие сте във вихъра на флирта някъде около обяд, а той Ви звъни с предизвикателни предложения надвечер...
Синхронизирайте желанията си и няма да съжалявате!

В древните китайски трактати, посветени на изкуството на любовта, са посочени часовете и дните, през които романтичните срещи между мъже и жени са забранени. Специалистите по еротика отпреди хиляди години твърдят, че сливането на телата не е богоугодно и пълноценно, щом вали дъжд или духа силен вятър, по време на буря, в дните на лунни и слънчеви затъмнения, в началото на пролетта, веднага след къпане, когато човек е разгневен или пък войнствено настроен. От техните изчисления и препоръки излиза, че ние можем да се обичаме едни други едва ли не само по празниците и то при щастливо стечение на обстоятелствата.
Съвременните сексолози обаче стигат до изводи, които съвсем не са така печални. А за да се убедим от собствен опит, че са прави, съставят часови график на пиковите моменти в женското и мъжкото либидо .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft