Хороскоп за месец март 2013

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Везни - хороскоп за месец март 2013
59565

Везни - хороскоп за месец март 2013

Везни - хороскоп за март 2013

Везни, март 2013 може да се окаже месец на изненадите по отношение на хората, с които общувате постоянно. От едни ще бъдете разочаровани, а други ще ви удивят с широтата на мирогледа си, със своята отзивчивост и желание да ви помогнат. Това може да ви накара да преосмислите отношенията си към партньори, колеги и познати, но не коментирайте нито хората, нито своите заключения. Имайте предвид, че и вие ще сте с повишена емоционалност през целия месец и не е изключено в определени моменти да направите „от мухата слон”. Ще имате силна интуиция, но не забравяйте и разума.


Известно е, че постоянството не ви е много присъщо, но по отношение на служебните си задължения трябва да сте много стриктни, да следите за всички срокове, да не се разтъкавате на роботното си място. Целево проверявайте какво от заплануваното сте извършили, какво предстои, за да не губите пари, уважение на колегите си, а и да не си навлечете гнева на началниците си. Ако вие самите сте на ръководен пост и не контролирате задачите точно, можете да причините вреда на подчинените си. Периодът е характерен с тенденция към текучество на парични средства, а това включва и загуби.


Ако действате достатъчно далновидно, ще имате едно стабилно финансово положение. Бихте могли да си намерите и допълнителна работа през този месец, сили и енергия няма да ви липсват, но е силно вероятно да нямате желание за обвързване с нови задачи. През третата декада емоционалното ви напрежение ще спадне – няма да е лошо да поработите допълнително, ако сте човек, чиято професия позволява да вземате надомна работа.


Месецът ще е силно благоприятен за хората на изкуството, особено за художници и работещи в киното, театъра, телевизията.
За незавършилите още образованието си – предстоят известни трудности в края на месеца, вероятна е и умствена преумора.
В отношенията с любимия човек ще се усеща напрежение, но ще е по-добре да не започвате големите обяснения. Вашата повишена емоционалност докъм 20-21-и може да ви подведе и замислен разговор да се превърне в скандал. Ако ще се обяснявате по някои въпроси, нека е след 22-ро число на март.
Здравето ви ще е в добро състояние, що се касае до физическите измерения.

Благоприятни дни през март – 2, 7, 9, 20, 23, 29.
Неблагоприятни дни през март – 1, 6, 10, 17, 26, 31. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft