Хороскоп за месец март 2013

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Водолей - хороскоп за месец март 2013
59565

Водолей - хороскоп за месец март 2013

Водолей - хороскоп за март 2013

Звездите ви предупреждават, че през месец март можете да извършите много постъпки, за които после да съжалявате. Ще бъдете обхванати от странно желание да рушите, да съсипвате, да прекъсвате контакти с хора, които отдавна ви помагат и на които дължите много. Трябва да бъдете много внимателни и да не се поддавате на такива емоции, защото това ще ви доведе по-късно до депресия, а и няма да успеете да възстановите съсипаното. Добре ще е, когато почувствате, че не се владеете, да се уединявате и да си намирате някакво занимание, което да ви успокоява.
Можете да превърнете месец март в успешен, ако намерите начин да се занимавате с нещо интересно. Когато се чувствате спокойни, действайте смело по задачите си, довършвайте ги докрай. Водете делови преговори само при съзнание, че ще овладеете всяка една ситуация. Ако не се справяте с емоциите си, оставете ваш доверен човек да осъществи намеренията ви по отношение на договаряне с делови партньори.


Периодът ще бъде труден за занимаващите се с политика, за тези, на които предстоят изпити и за търговците. Няма да се сбъднат всички ваши мечти за високи постижения, а може да се наложи да повторите определени събития, например явяване на изпит за шофьорска книжка.
Най-опасен е периодът за отношенията ви с любимия човек. Ще сте обзети от заядливост, друг път от ревност. Ще вземате често решения, които ще променяте бързо. С една дума, може и вие самите да се чудите какво точно искате. Не е изключена вероятността да не ви изтърпят дълго, особено ако интимният ви партньор също е с повишено емоционално напрежение.
Тези, които са родители, трябва да се постараят да съхранят спокойното отношение към децата си и да не изливат върху тях периодично гнева си.
Колкото повече сте сред природата, толкова по-лесно ще се справите с пристъпите на нервност. Макар че няма да имате някакви сложни ситуации по отношение на здравето, няма да се чувствате комфортно. Има опасност даже да досадите на близки и колеги с постоянните си оплаквания от някакви неразположения. Занимавайте се със спорт и то по възможност колективен – така ще имате възможност в игрите да се освободите напрежението.

Благоприятни дни през март – 2, 5, 11, 18, 23, 30.
Неблагоприятни дни през март – 3, 12, 17, 21, 24, 27.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft