Възможна ли е хармония във връзката при голяма разлика във възрастта

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Възможна ли е хармония във връзката при голяма разлика във възрастта
5987

Непреодолимо ви тегли един към друг, но ви притеснява това, че сте прекалено различни. Нима нещата не биха могли да се получат добре? Разбира се, че могат - просто трябва да имате предвид някои особености.

Важна ли е възрастта

Ако той е малко по-възрастен от теб , това не е лошо. Ще му се наложи да се конкурира с младите и активни претенденти за сърцето и тялото ти, а това е плюс за теб. Той ще бъде внимателен и нежен, ще следи реакциите ти на неговите думи и ласки, защото няма да му е все едно дали изпитваш удоволствие от интимния контакт с него или не.

Има обаче и някои минуси.

- Ако разчиташ на продължителна връзка, не бива да забравяш, че след няколко години вашите сексуални апетити доста ще се различават. След 35 мъжът преминава пика на своята сексуалност, а жената се приближава към него.

- Вероятно ще се наложи да забравиш за любовните игри върху пералнята и за другите видове еротична гимнастика, защото те няма да са по силите на по-възрастния мъж.

- Докато с млад любовник можеш да разчиташ на секс във всеки момент, твоят по-възрастен партньор ще се нуждае от настройка и време, за да се възбуди.

А ако той е по-млад ?

Каквото и да говорят злите езици, младият любовник повишава самооценката на жената. Тя се стреми да изглежда по-млада, за да му бъде равностойна партньорка. И в този роман обаче има подводни камъни.

- Когато той изгаря от страст, не го интересува стойността на разкъсаните дрехи. Понякога тази “острота” на усещанията може не само да те възбуди, но и да те дразни.

- Докато го галиш по главата, не забравяй, че той не е твоето “малко момченце” и майчините чувства в леглото са неуместни.

- Колкото по-млад е любовникът ти, токова по-малко мисли за контрацепция, така че ти трябва да се заемеш с този проблем.


Жената по-добре да крие опита си

Да разгледаме нещата от друга страна. Вие сте връстници, но имате различен сексуален “стаж”.
Опитният мъж е истинска находка. Той знае как да ти достави удоволствие. Няма да се смути, ако изведнъж се почувстваш неловко, ще ти вдъхне увереност, ще те накара да се отпуснеш. Но и в тази каца с мед има няколко горчиви капки “отрова”.

- Той вероятно ще те сравнява с многобройните си предишни завоевания, а това може да се окаже не в твоя полза.

- Това, което на теб ти се струва свежо и необичайно, за него може да е отдавна проверено и изпитано, така че ще е доста трудно да го изненадаш с нещо. Но пък трябва ли?!

Ако ти си по-опитната от двамата, помни, че всички разговори за еманципацията в този случай са неуместни и че тук, уви, важат двойните стандарти. В леглото мъжът се вълнува не толкова от виртуозните ти познания в областта на еротиката, колкото от броя на любовниците, чрез които си постигнала това майсторство.

- Не споменавай бившите си гаджета, постарай се да намекнеш на партньора си колко е добър.

- Не бъди прекалено активна, защото това поведение може да потисне увереността на мъжа и да предизвика съмнение в собствените му сили и възможности.

- Ако искаш да научиш на нещо любимия си, не му прави инструктаж в леглото, а ненатрапчиво, постепенно и деликатно “го води за ръка”.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft