Годишен хороскоп 2016 за всички зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Годишен хороскоп 2016 СТРЕЛЕЦ
224380

Годишен хороскоп 2016 СТРЕЛЕЦ

За вас мили Стрелци, 2016 ще е година на прогрес, на промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за осъществяване на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции и голям напредък.
Тази година ще имате голяма възможност за ново начало в нова област или бизнес.

В материален план нещата ще са по-сложни, с по-бавно развитие от това, което имате като желание или с преодоляване на по-големи препятствия, спънки, по-големи разходи.
Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер свързана с дете, внуче, племенник, които са родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.
Опит за измама, манипулиране свързано с пари и по някакъв начин свързано с дете или млад човек от близкото ви обкръжение.
Ще проведете разговори с брат или сестра, които са родени под знака на Телец, Козирог или Дева свързани с общи финанси, парични интереси или други задължения. Тези разговори ще ви натоварят, но накрая изхода ще бъде във ваша полза.
Такива разговори е възожнж да проведете и с други роднини, с цел запазване, съхраняване на общо имущество или общи интереси.

Ще направите пътувания, които ще бъдат свързани с уреждането на финансови интереси или с цел работа в страната, където живеете.
Тази година за вас ще бъде благоприятна за успех и печалба в интелектуален аспект.


Ще имате шанс за нова образователна степен, свързано с преместването в друг град или държава.
Ако все още живеете при родителите си, 2016 може да е вашето начало на самостоятелен живот. При тези от вас, които вече живеят разделено от родителите е възможно точно обратното, завръщане в "бащиния дом" или полагането на грижи за такъв, ремонтиране и др.

Тази година много от вас ще получат наследство, за което не сте имали предварително очакване/надежда.
Ако вашата работата е свързана с вид изкуство, са възможни много неочаквани сривове, отлагания, неприятности и затруднения преди всичко идващи от хора Лъв, Стрелец или Овен.

2016 г няма да ви даде много време и възможности за удоволствия, тъй като ще имате важни приоритети, които не може да отлагате или омаловажавате.
На неочаквани изпитания ще бъдат подложени любовни/романтични връзки, както ваши собствени, така и на вече пораснали собствени деца (ако имате такива).
Опитайте се да избягвате всякакви форми на хазарт и спекулации.

Както писах в началото, това ще бъде година в която ще преминете през някаква промяна в работата си, свързана с развитие, възход, нова позиция, нов бизнес.

Най-вече добри възможности ще се зарадват младите жени Стрелец.
Добри доходи от работа в семейството ви, ако имате брачен партньор Везни, Близнаци или Водолей.

Жените Стрелец ще изразходват много средства за козметично лечение, зъболечение и други действия свързани с външния им вид.
В брака и в семейството ви като цяло ще възникне напрежение около необходимостта от грижи, специално лечение или диета за роднина. Ще имате много противоречия и спорове, които са свързани с различни деликатни теми от ежедневието ви.
Свръхчувствителност ще бъде в основата на повечето конфликти във вашата  къща.

Ще възникнат проблеми и с бивш брачен партньор около издръжка или по друг финансов въпрос.
Преди да продължа нека да ви успокоя, че през 2016 няма даденост за разводи или раздели при Стрелците. Проблемите и изпитанията са с цел да нагодят различните характери, да изчистят и хармонизират противоречията помежду ви, ако има такива.


Определено ще имате причина да се радвате и да се чувствате обичани както от страна на партньора си, така и от страна на неговите близки.
Ще получитефинансови приходи от страна на партньора ви или роднини от негова страна (вкл. наследство).
Различни странни преживявания или сънища, които ще ви накарат да повярвате, да се уверите, че има нещо повече извън реалния свят, в който живеем.Ще имате успешно и продуктивно развитие на връзките с чужбина за мъжете Стрелец. Ще създадете много нови приятелства и бизнес контакти. Ще ви бъде направено предложение за работа зад граница. Стар роднина или приятел ще ви покани за гостуване в друга държава и това за вас ще бъде чудесна възможност да се откъснете от забързаното ви ежедневие.
Тези от вас, които учат висше образование или друга по-висока степен ще завършат успешно в тази насока.
През 2016 ще се радвате и на благополучен обществен/политически живот ако сте публична личност или ангажирани с политическа партия, инициатива.

Личност от женски пол в семейството ви ще е повод за голяма гордост или празник в дома ви.
Важна роля в живота ви на родител: при жените - майката, а при мъжете - бащата, независимо къде са те.
2016 ще ви обогати с нови приятелства отблизо и далеч. В определени моменти ще получавате подкрепа от тях, но и вие ще сте в помощ на своите приятели.
Година, в която ще се включите в някаква благотворителна дейност или събитие свързано с хуманитарна деятелност.
Реализиране на очаквания и планове свързани с пътуване, със срещи с приятели и роднини отдалеч.
Ако имате бизнес, то той ще се разшири извън границите на населеното място, където живеете.
За тези, които планират преместване в друга държава, емиграция, там където ще отидете или мъчно ще си намерите занимание или ще работите нещо напълно различно от това, с което сте се занимавали до момента.
Възможен е досаден инцидент в работата ви.

Годишен хороскоп 2016 РИБИ
Годишен хороскоп 2016 ВОДОЛЕЙ
ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 Козирог
Годишен хороскоп 2016 СТРЕЛЕЦ
Годишен хороскоп 2016 - СКОРПИОН
Годишен хороскоп 2016 ВЕЗНИ
Годишен хороскоп 2016 ЛЪВ
Годишен хороскоп 2016-РАК
Годишен хороскоп 2016 ДЕВА
Годишен хороскоп 2016 БЛИЗНАЦИ
ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 Телец
Годишен хороскоп 2016 ОВЕН

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft