Детски хороскоп

вход през zajenata.bg
114069
Дете зодия Везни

Дете зодия Везни

Децата, родени под знака на везните са прекрасни и тактични. В бъдеще ги очаква успех в обществото. Те са дружелюбни, контактни, най-често са в добро настроение и се стараят да се харесат. Последното за тях е много важно.

Те имат добър вкус, ценят културата, предпочитат изящните изкуства. Те притежават творческо артистична натура. При тях е развито чувството за цвят и форми. Помогнете им за по-практическите задачи.

Детето Везни (и особено тийнейджърите рядко би спорило открито с вас по въпроси, важни за него. Такова дете ще ви изслуша вежливо и вероятно ще направи това, което се изисква от него, доколкото не се нарушават сериозно личните му предпочитания. Но малките Везни имат собствени мисли и собствено мнение, така че не се учудвайте, ако вашето мило дете, за което сте убедени че е съгласно с вас, в края на краищата си избере друг начин за действие.

Детето Везни е с остър ум, но лесно се уморява. Неспособността за по-дълго усилие често го кара да захвърли започнатото. Обърнете внимание на това и допълнително го тренирайте, за да се научи да завършва работата или целите, които си е поставило. Добре ще се отрази съвместната работа – вие и то, защото тези деца не обичат да бъдат сами. Проявете интерес към уроците му в училище, това ще го стимулира допълнително.

Най-удачния начин за възпитание на дете Везни е да говорите с него спокойно, опирайки се на логика и аргументи. Убедете се в това, че ви разбира. Бъдете спокойни, тактични, с ясен разсъдък. И непременно останете безпристрастни! При Везните е силно развито чувството за справедливост. 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за родители"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft