Детски хороскоп

вход през zajenata.bg
114069

Дете зодия Риби

Стихията на Рибите е водата. Именно тя зарежда децата Риби с емоционалност, чувствителност и интуиция. Те, подобно на малки гъбки впиват всичко наоколо. При което не само поемат, но и проникват с аналогично настроение. Такива деца, в буквалния смисъл са способни да разделят болката и радостта. Затова е много важно да не оставяте детето напълно да се вглъбява в чужди проблеми, които ще го натоварят излишно (детски сериали и филми). Детето Риби трябва да бъде обкръжено от положителни емоции и впечатления. Опитайте се вашето дете да бъде щастливо, развивайки например своите творчески и художествени способности. Нека то в годината на Тигъра да започне да посещава уроци по музика или танци, живопис или друго изкуство. Намерете му хубави илюстровани книжки с приказки. Поощрявайте театралните игри и му оставете време да си мечтае. Понякога действително е необходимо да остане насаме със себе си. Не го побутвайте усърдно, ако се смущава. Нека първо да се запознае с хората, да развие доверие към тях.

Бъдете внимателни с такова дете. Намирайте време да му показвате чудесата и красотата на света, миришете цветята заедно, това ще помогне да се почувствате по-добре и двамата.

Още в ранно детство трябва да се помогне на детето Риби в избора му на ясни нравствени позиции. В противен случай то лесно може да обърка правия път, с пътя на разточителството и лъжата. Такива деца са склонни да се откъснат от реалността и да живеят в измислен свят на илюзии. Реалността може да бъде за тях твърде тежка и сурова. Те могат лесно да се наранят в живота, защото възприемат всичко много навътре, със сърцето си. Научете детето си обективно да се отнася към хората и света, който го обкръжават, за да може спокойно да приеме всичко, което произтича с него. В противен случай то ще се чувства мъченик, ранимо и зависимо от обстоятелствата.

Децата Риби са ученолюбиви. Но не винаги им стига самоувереност и понякога могат да изтърват благоприятния за тях шанс. Отредете им специално място и време за занятия. Те трябва да си имат свое място, пространството и размерите трябва да бъдат такива, че да са удобни и приятни за самите тях. Трябва да съблюдавате строго времето за занятия. Режимът ще е от голяма полза за вашето дете.  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за родители"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft