Джинджифилът е полезен за стомаха

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Джинджифилът е полезен за стомаха
8527

Джинджифилът е естествено средство което помага на стомашно-чревния тракт , той е възпиращо средство срещу възпаление и гадене , и е бил използвана в продължение на години за лечение на киселини.

Джинджифилът е използван повече от 2000 години в Китай, като подправка за готвене и лекарство за лечение на широк спектър от състояния, включително диария, разстроен стомах и киселини. Той продължава да се използва в модерните времена за тези и други видове стомашни заболявания, като морска болест, сутрешното гадене, колики, газове и загуба на апетит.

Същност на киселините в стомаха

Киселините обикновено се проявяват с парене, което може да бъде причинено от неща, като например стомашна киселина, която се връща обратно в хранопровода от стомаха, възпаление на стомаха, твърде малко стомашна киселина в стомаха или стомашно-чревни язви. Симптомите обикновено се появяват след ядене и могат да включват болка в горната част на корема, подуване на корема, газове, гадене или повръщане.

Киселините могат да бъдат намалени от действия като самостоятелни грижи, избягване или намаляване на алкохол и кофеин, бавно ядене и приемането на добавки, включително и джинджифил. Можете да си купите джинджифил като пресен корен, добавки джинджифил, екстракт, тинктура, капсули или под формата на масло.

Според Университета на Мериленд, дневните дози от джинджифил при гадене, газ, киселини или лошо храносмилане, включват от 2 до 4 г пресен корен, или от 1.5 до 3.0 мл теченост или екстракт. За предотвратяване на повръщане, 1 г на прах джинджифил може да се взема на всеки четири часа до четири дози дневно, или 1 г джинджифил капсули три пъти дневно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft