Какво можем да прочетем по лицето

вход през zajenata.bg
14476
Елемент Вода Елемент Метал Елемент Огън Елемен Земя Елемент Дърво

Елемент Вода

Елемент: Вода


Характеристика: дълбоко разположени очи с дълги мигли, голямо чело, тънки, изразителни вежди, широка подвижна уста, леко издадена брадичка.

Звезден пример: Рене Зелуегър, Саманта Камерън

Хората с такива лица обичат другите хора . Те са тактични, гъвкави в общуването и са готови на компромиси. Обожават промените и изненадите. Необикновено проницателни. Всъщност, интуицията у хората от този тип е много по-силно развита, отколкото при всички останали. Освен това са способни да преценяват дадена ситуация от различни гледни точки и използват това си умение качествено и постоянно.
"Водните" хора не се предават, нито пък започват да се жалват, в каквато и ситуация да попаднат, каквото и предизвикателство да им сервира животът. Усмивката им е широка и дружелюбна, предразполагат хората да им се доверят, подсъзнателно оставяйки у тях убеждението, че нямат какво да крият. Всъщност в техния житейски 'гардероб' има не е една тайна, но ако мислите, че можете лесно да се доберете до нея, жестоко се лъжете. Започвайки разговор с такъв човек, Вие доста бързо ще осъзнаете, че обсъждате предимно неща, които той е наложил като тема и които представляват интерес за него.
Въпреки всичко, обаче, хората от този тип са чувствителни и раними, но никога не показват слабостта си.
 

1 2 3 4
5
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft