Зареди се с енергия от дърветата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Зареди се с енергия от дърветата
2125

Недостигът на енергия се отразява не само на работоспособността. Признак на умора са бледата кожа, сините кръгове под очите, мимическите бръчки на челото. Може да се появи пърхот, а ноктите да започнат да се цепят. Как да си осигуриш липсващите ти енергийни ресурси? Могат да ти помогнат не само сънят и почивката, но и дърветата ! Притежавайки собствено биополе, те влияят положително на човешката енергетика .

Дърветата енерговампири – песъкиня, топола, липа, люляк, бряст и трепетлика, изсмукват отрицателната енергия и избавят от болката. За облекчаване на здравословното състояние е достатъчен десетминутен контакт с тях – облегни се плътно на дървото или сложи парче кора върху болното място.

Ако изпитваш душевен дискомфорт, ще ти бъде полезен контактът с дърветата енергодонори: бреза, дъб, бор, клен . За най-мощни стимулатори се смятат дъбът и брезата . За бора се твърди, че може да премахва уроки . Въпреки голямата полза от „донорите”, с тях не бива да се прекалява – не контактувай с дървото повече от 10 минути на ден. В противен случай прекалено многото енергия може да провокира световъртеж и да причини нервна преумора.

Бреза
Екстрактът от корени на бреза укрепва защитните сили на организма и има противовъзпалително действие. Съдържащите се в брезовите листа и пъпки дъбилни вещества пречистват кожата от шлаки.

Бадем
Богатото на витамин Е, олеинова и линолева киселина бадемово масло удължава младостта на кожата и придава блясък на косата.

Липа
Екстрактът от липа омекотява сухата кожа, облекчава разресването на непослушната и къдравата коса.

Лимон
Неговият ободряващ аромат повишава концентрацията на вниманието. Жълтият цитрус тонизира и стяга кожата.

Кестен
Екстрактът от конски кестен успокоява и омекотява кожата.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft