Защо мъжът ВИ изневерява

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Защо мъжът ВИ изневерява
9026

Когато хванете мъжа си в изневяра , не можете да повярвате, че ви се е случило точно на вас. Но преди да взимате крайни решения, разберете причините, които подтикват мъжете към изневяра.

За да се стигне до изневяра, може да са виновни и двете страни. Често причината за изневяра при мъжа е, че жена му се е превърнала в постоянно вдигаща скандали лелка, която изобщо не мисли за външния си вид.

Често се случва жените да се занемарят, след като вече са сигурни, че са сериозно обвързани. Не правете тази грешка – мъжът трябва винаги да е очарован от външния ви вид и да ви смята за секси.

Флирт
Недопустимо е да се разхождате цял ден пред него с мръсен пеньоар или развлечена тениска, която плаче за пералня, да не сте се сресали и да гледате мрачно.

Естествено е за мъжа да си намери някоя сладурана, която да се държи кокетно с него и да е винаги красива, когато се срещат. Сексуалното неразбирателство също е сред причините, които подтикват един мъж към изневяра.

Ако вие лишавате силната си половинка от забавления в спалнята, рано или късно ще ви бъде намерена страстна заместничка.

Кръшкане
За една връзка сексуалните отношения са важен елемент и ако той липсва, за мъжа е съвсем нормално да запълни тази липса.

Важно е също така да правите на мъжа комплименти относно уменията му в леглото, особено ако наистина ги заслужава.

Друга причина, която кара мъжа да изневерява, е желанието за разнообразие. Той може да ви обича страстно, но да иска нещо, което да го кара да получава сърцебиене и да изпитва тръпка.

Можете да оправите нещата, като се опитате да му доставите разнообразието, от което има нужда. Това се отнася не само за креватните игри, но също така и за всичко останало.

Не позволявайте на рутината да убие романтичната ви връзка и се борете с нея, доколкото можете. Изненадвайте постоянно партньора си, за да му доставяте разнообразието, от което има нужда.

Има вероятност мъжът да изневерява просто защото е изпитал изкушение, на което не е могъл да устои. Или защото е поискал да задоволи прекалено силния си сексуален апетит.

Той може да ви обича, но ще продължи да ви изневерява, защото просто е такъв. Остава или да го приемете такъв, какъвто е, или да се опитате да промените нещо – в него или във връзката ви

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft