26 Януари 2013
                
                18050
            
                                                                        Риба и чесън
                                                                                                
                            Зеленчуци, риба, мляко, зехтин и ядки
                                                                                                Овесени ядки и портокалов сок
                                                                                                Риба и соев сос
                                                                                                Ябълки, грозде, червено вино или... шоколад
                                                            
                Зеленчуци, риба, мляко, зехтин и ядки
Съдържащите се мастно разстворими вит. А, D и Е в морковите, броколито, граха, рибата, прясното и киселото мляко се активират и абсорбират най-добре от организма, ако се приемат с добри мазнини. А те са – зехтинът и тези, които се съдържат в ядките.
Здраве
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







