Имате ли амулет спирала и какво означава

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Имате ли амулет спирала и какво означава
5690

Спиралата се радвала на популярност още в епохата на палеолита, при това повсеместно - в Египет, Индия, Китай, Месопотамия и на остров Крит тя била неизменен детайл на орнамента, украсяващ всичко, от чиниите до мозаичните подове. Индианците от доколумбова Америка носели накити и правели ритуални татуировки във вид на спирала, дълбаели спираловидни знаци на силата на култови предмети и сгради. На Изток така наречената мандала - схематично изображение на вселената във вид на спирала - се почитала като божествен знак, даряващ с чудесна енергия всеки, който го зърне.

Световното признание на талисмана във вид на спирала се обяснява лесно - той помага в най-безнадеждни ситуации, дава ни сили да видим светлинка в тунела, кара ни да действаме. Всяка извивка на спиралата сякаш ни казва: върви напред, не спирай, и в живота ти непременно ще настъпи обрат.
Преди да се доверите на магическата сила на древния талисман обаче, внимателно се запознайте с инструкциите за неговото прилагане. Защото от спирала до спирала има разлика - има значение материалът, от който е направен талисманът.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft