16 Април 2012
                
                348704
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Задушени зеленчуци ПОНЕДЕЛНИК
                                                                                                Пълнени запечени картофи ПОНЕДЕЛНИК 
                                                                                                Адана кебап ВТОРНИК
                                                                                                Пилешки хапки в тиган със сметана ВТОРНИК
                                                                                                
                            Кайма в тиган СРЯДА
                                                                                                Пилешки дробчета с яйца на тиган СРЯДА
                                                                                                Зеленчуци на тиган скара ЧЕТВЪРТЪК
                                                                                                Боб с луканка на тиган ЧЕТВЪРТЪК
                                                                                                Прясно зеле с колбас на фурна ПЕТЪК
                                                                                                Картофи с бекон и сметана ПЕТЪК
                                                            
                Кайма в тиган СРЯДА
	300 г смесена кайма
	2 глави лук
	300 г картофи
	4 бр. домати
	2 с.л. олио
	8 с.л. бяло вино
	250 мл бульон
	300 г целина
	розмарин
	сол
	черен пипер
Запържваме каймата в горещото олио. Обелваме лукът, нарязваме го на ситно и го пържим с каймата, докато стане прозрачен. Почистваме и измиваме целината и картофите. Нарязваме на ситно целината, а картофите на колелца. Прибавяме зеленчуците към мазнината и леко ги запържваме. Прибавяме бульонът, виното и розмаринът и ги готвим около 20 минути. Почистените, обелените и нарязани домати добавяме към ястието. Подправяме със сол и черен пипер. Сервираме със задушен ориз или макарони с масло.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







