Какви жени харесват мъжете - блондинки или брюнетки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какви жени харесват мъжете - блондинки или брюнетки
2852

Колкото и да се подиграват на умствените способности на блондинките, мъжете харесват руси жени повече от тъмнокоси, показва проучване.

Изследване показва, че русите жени по-лесно попадат в сърцето на срещуположния пол. Често мъжете се подиграват на ума на блондинките, но ако оставим шегата настрана, русите дами са за предпочитане от 76% от мъжете.

Силният пол ги харесв а русите жени , независимо дали са с естествен златист цвят на косата или изкуствено придобит. Психолозите вярват, че мъжете търсят по външни признаци бъдещата си спътница в живота, а мнозина мечтаят тя да е рус ангел със сини очи. Проучванията показват още, че русите жени са по -стабилни в обществото, по-уравновесени и весели от брюнетките. Най-добрата комбинация е руса, къдрава коса. Генетично кожата на блондинките в по-мека и еластична, но все пак "за всеки влак си има пътници".

Всъщност на самите блондинки не им пука особено какво мислят мъжете за тях.... Те знаят, че са харесвани от мъжете почти винаги. А между другото, според данни на Световната здравна организация, естествените русокоски са на изчезване, понеже генът им бил рецесивен и слаб.

Социолози проведоха проучване как мъжете се отнасят към колежките си в зависимост от цвета на косата им. Резултатите показват, че блондинките винаги са били и ще продължат да се възприемат като фриволни и повърхности, докато чернокосите дами дават вид на интелигентни и сериозни . 81% от анкетираните представители на силния пол свързват брюнетките с високо IQ и разчитат повече на тъмнокосите си колежки, когато има нещо важно за вършене.

На участниците в изследването били показани снимки на едни и същи жени, но с различни на цвят перуки. Момичетата с червена коса били свързани с психическа неуравновесеност, брюнетките били оценени като най-темпераментни . Интересно откритие е, че според мъжете брюнетките без грим са по-красиви, отколкото например "натурална и негримирана блондинка". В същото време 360 мъже на възраст между 18 и 46 години смятат, че русите жени са по-младолики от тъмнокосите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft