Какви сте, според цвета на очите ви

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какви сте, според цвета на очите ви
10080

Сините очи говоря т за повишена емоционалност‚ а понякога дори за истеричност. Много хора ги смятат за красиви‚ но не им завиждайте. Тези‚ които природата е надарила със светлосини очи ‚ често са много мнителни и лесно изпадат в депресия. Те трябва да са по-оптимистично настроени и да не си слагат на сърце малките неприятности.

Хората със сиви очи по принцип лесно се приспособяват към всякаква ситуация и прекрасно се адаптират към новите условия на живот. Понякога ги измъчва скука‚ не могат да живеят без развлечения. Хората със сиви очи трябва да бъдат по-търпеливи‚ да помнят‚ че животът се състои не само от празници‚ но и от делници, и да умеят да намират в тях приятните моменти.

Зелените очи се смятат за признак на хитрост . Наистина хората с такива очи имат остър ум‚ отличават се със съобразителност. Във всекидневното си общуване са остроумни и понякога дори язвителни‚ но им липсва откритост и сърдечност. Ако зелените очи се съпътстват и от червени коси‚ с голяма вероятност можете да очаквате зъл характер при жените и склонност към авантюризъм при мъжете.

Кафявите и много тъмните очи свидетелстват както за общителност‚ така и за упоритост. Кафявооките често стават лидери. Те имат силен характер и способност да ръководят‚ но понякога това не им стига‚ за да получат удоволствие от живота. Трябва да се стремят да не потискат другите и да ги разбират. Взаимните симпатии ще им донесат много повече радост‚ отколкото постоянния стремеж да настояват на своето.

Проблеми и заболявания. Ако зеницата стане на петна‚ това показва стрес и лоши преживявания. В този случай трябва да се опитате да се откъснете от всекидневните дела и да си починете‚ иначе може да стигнете до емоционален срив.

Освен това в ириса като в своеобразно огледало се отразява предразположеността на човека към едни или други заболявания. Например хората с кафяви очи повече от синеоките и сивооките са заплашени от гастрит. Зеленооките страдат от стомашни проблеми. Хората със светлосини и сиви очи най-често страдат от астма и ревматизъм.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft