Какво да имаме предвид, докато пробваме дрехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Модни съвети
Какво да имаме предвид, докато пробваме дрехи
6223

Всички познаваме "Малката стаичка на настроенията". Тя е по-скоро тясно пространство с недостатъчно закачалки и не закриващи всичко завеси - рядко е стаичка в истинския смисъл на думата. Но винаги е на настроенията. Или ще излезем от нея потиснати, че върху тялото ни тоалетите не стоят така, както сме си представяли, или пък ще проклинаме мислено производителите на дрехи. Как така все не успяват да направят онова, което търсим?

Настроенията могат да бъдат и в другата крайност. Възможно е да изхвърчим от пробната окрилени, тъй като сме намерили точната покупка. По целия път към дома си мислим как ще изглеждаме неотразимо с нея. Но често посърваме веднага, щом се приберем вкъщи и облечем избраните дрехи повторно. Оказва се, че на друго осветление, пред друго огледало, в комбинация с парцалките от собствения ни гардероб, визията ни доста се различава от онази красавица, която видяхме в пробната на магазина.

Сигурни сме, че сюжетът ви е познат. Съществуват обаче няколко лесни за спазване съвета, които могат да ви предпазят от подобни разочарования.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Модни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft