5 Септември 2012
                
                127128
            
                                                                        Как се премахват петна от шоколад
                                                                                                Как се премахват петна от доматен сок
                                                                                                
                            Какво е най-важно при петна от вино
                                                                                                Как се премахват петната от мед
                                                                                                Как се чистят петна по дрехата от мазнина
                                                                                                Премахване на петно от череши, или малини
                                                            
                Какво е най-важно при петна от вино
Петната от вино са може би най-сериозен проблем особено, ако виното е червено. Най-добрият вариант е да посипете с готварска сол петното. Премахнете солта, когато напълно се е напоила с виното, след което добавете нова – процедурата трябва да повтаряте, докато виното бъде абсолютно абсорбирано от солта. След това изчистете солта и изперете мястото с хладка вода. Същата процедура върши чудесна работа при петно от плодов сок.
Най-важното при петно от червено вино е бързото ви действие – колкото повече стои петното, толкова по-трудна задача за вас ще бъде да го изчистите. Ако дрехата, която сте изцапали със сок е бяла, можете да я накиснете в прясно мляко, след което да я изперете.
Още от "Съвети за дома"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







