Какво издава позата на краката за една жена

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какво издава позата на краката за една жена
4047


Човекът предава информация и невербално , т.е. с помощта на мимики, жестове и пози. Нашите жестове , външният ни вид, дрехите, накитите, погледът , дистанцията , която държим по време на разговор - всички те са сигнали, които дават информация на другите за нас.

По невербални сигнали може да определим характера на човека. Да разберем дали е честен или не, да узнаем какво може да очакваме от него.

Наблюдение върху дамските крака и положението им по време на разговор дава ценна информация за дамите. Ето какво сочи изследването:

1. Ако дамата стои с широко разтворени крака, то тя е достатъчно пряма натура. На нея са й свойствени пробивна мощ и неспособност за компромиси, когато си е поставила цели. Ако тя е решила да направи нещо, надали ще се откаже.

2. Ако жената стои изправена, а краката й са прибрани - пред вас стои уравновесен човек, който изпитва търпимост към човешките недостатъци, сдържан е в проявата на чувства и е практичен. Тази жена е добър приятел. В образа й може да присъства и лека хладност, което й пречи да комуникира с хората.

3. Ако жената се опира на единия си крак, а другият е поставила леко напред, то вие гледате човек със силен темперамент, активност и ясна позиция в живота. Тя обожава да бъде център на вниманието, да се занимава само с това, което я интересува, и да проявява гъвкавост, когато постига целите си.

4. Жените, които обичат да кръстосват крака, са честолюбиви. Те постоянно градят планове и кариера. Семейството и домът за тях са на второ място. Те не се страхуват да бъдат отговорни, често играят "първа цигулка" в отношенията с мъжа.

5. Жените, които седят кръстосали крака, са уверени в себе си и своята неотразимост. Те знаят, че правят добро впечатление на околните. Свойствено им е да се наслаждават на живота и да правят това, което им доставя удоволствие. Те повличат мъжа към безумства и наслаждения.

6. Тази жена, която седи и държи краката си един до друг или леко напред, често опирайки стъпало до стъпало - е достатъчно консервативна, искрена и честна, дори излишно праволинейна. Тя може да бъде хладна, когато мъжът пред нея не я интересува.

7. Ако дамата седи, но държи коленете си прибрани едно към друго, а стъпалата встрани, то тя е колебаеща се натура, което се стреми да общува с противоположния пол и едновременно с това се бои от него.

8. Ако жената седи със скръстени крака , леко изведени напред, тя е властна и достатъчно трудна особа . Тя се стреми към върховенство, ревнива е и рационална.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft