Какво показват позите, в която спите заедно

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Какво показват позите, в която спите заедно
7815

Когато си лягате да спите , искате да се притиснете до любимия мъж или да опрете крак в неговия? А може би предпочитате бъдете в свободната половина на леглото? Позата, в която спите заедно, говори много за вашите отношения, включително за интимния ви живот.
Разгледайте най-честите пози и вероятно ще разберете какво не ви достига, за да постигнете пълна хармония помежду си.

Спите с глава върху гърдите му

Вие винаги сте с лице, обърнато към мъжа, и слагате главата си или на рамото, или на гърдите му. Това говори за стабилни отношения и дълбоки чувства. Вие сте доволни един от друг, но в интимния ви живот трябва да се внесе малко огън и разнообразие.

Намалете дистанцията!

Обикновено се обръщате с гръб към другия и се стараете да не се докосвате? Това изобщо не означава, че сте охладнели един към друг - страстта в леглото все още е такава, каквато е била в началото на връзката ви. Просто трябва по-често да проявявате чувствата си и да не се скъпите на нежност и ласки.

Не ви ли е прекалено тясно?

Лежите на една страна, притиснати един към друг, а любимият ви е прегърнал. Това създава усещане за защитеност. Когато правите секс, се отдавате напълно на това занимание. Но не сте ли прекалено зависими един от друг? Малко свобода няма да ви е излишна.

Кой доминира ?

Заспивате, отдалечени един от друг, но този, който лежи отзад, поставя ръка върху другия. Много мило! Правите пълноценен секс и имате доверителни отношения, но все пак “хватката” на единия партньор е много силна, което означава, че той потиска другия.

Гръб в гръб

Лежите, обърнати с гръб един към друг, но с допрени таз и гръб. И двамата сте силни личности, които знаят какво искат от другия и от живота си. За да стане сексът ви по-ярък, не подхождайте към него като към нещо много сериозно.

С преплетени крака

Лежите с обърнати едно към друго лица и преплетени в прегръдка. Поздравления! Вие сте си много близки, правите много чувствен секс, но се притеснявате от скуката, която може да настъпи в него. От време на време във всекидневието всеки трябва да се занимава с нещо свое. Това ще ви спаси от монотонността в интимния живот.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft