Какво правят мъжете, когато не са заинтересувани от жените

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Какво правят мъжете, когато не са заинтересувани от жените
26452

Ето една ситуация, която подлудява всяка жена, като я кара да се пита какво става: мъжът, с който се среща, не се е обаждал от два дни и половина. Или, когато тя му се обади, той е все зает. И тъкмо когато сте решила да скъсате с него, той е на вратата ви, извинявайки се като луд (и не напълно трезвен), след като сте си легнала.
Може ли подобни действия да доказват без капка съмнение, че той не се интересува от връзката ви, толкова колкото вие? Или има някакво разумно обяснение за поведението му?
Колкото и да ни се иска отговорът да е друг, тъжната истина е, че ако един мъж се държи двусмислено, най-вероятно той не ви обича достатъчно. Твърде много, иначе интелигентни и чувствителни жени, изхабяват страшно много енергия в извинения, обяснения и изясняване на едно почти напълно прозрачно и ясно мъжко държание - държание, което ако се разгледа обективно и честно, означава само едно: това не е любовта, която мечтаете да получите.
Ако все още имате някакви колебания по отношение на чувствата на даден мъж, ето един кратък наръчник за това, какво правят мъжете, когато не са заинтересувани, както и някои наистина “измъчени” обяснения, с които жените ги оправдават.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft