23 Април 2012
                
                27678
            
                                                                        Трябва да четем етикетите старателно- месо, или соя и набухватели
                                                                                                
                            Какво слагат в кюфтетата, за да бъдат по-сочни
                                                                                                Какъв е стандарта за месо според ЕС
                                                                                                На какво да обръщаме внимание, когато си купуваме полуфабрикати
                                                                                                Кои компоненти и Е-та са опасни
                                                                                                Кои компоненти говорят,че пред вас стои евтин продукт
                                                            
                Какво слагат в кюфтетата, за да бъдат по-сочни
Стабилизаторът натриев фосфат пък се ползва, за да може кюфтето да изглежда сочно и за да не изтича водата от него, а глутаматът му придава вкуса на месо.
	В крайна сметка не може да се даде точен отговор колко месо има в тези кюфтета. А потребителите трябва да знаят все пак какво купуват – месо или соя. Това трябва да бъде посочено в %. Поне в страните от ЕС е задължително.
	 
Още от "Здравни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







