Как да заспим по-лесно без лекарства

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Как да заспим по-лесно без лекарства
6628

Всички знаят‚ че добре проветрената стая (кислородът е най-важният елемент за възстановителните реакции на организма)‚ топлата отпускаща вана‚ удобното легло и възглавница помагат на заспиването. Когато това не работи‚ може…

- Да запушиш ушите си със специалните тампони. Учените твърдят‚ че те ще ти помогнат не само да се изолираш от външния шум‚ но и от мислите‚ които се въртят в главата ти. Защото пълната тишина подпомага освобождаването от всички проблеми.

- Да си пуснеш запис на шума на море или дъжд. Монотонното звучене довежда мозъка до пълно кипене и той изключва чак до сутринта. Същият ефект има и тихата спокойна музика.

- Двадесет минути секс са достойна доза естествено сънотворно‚ но не бива да се преструвате. Само пълното отдаване ще донесе желания резултат!

- Практически за всички хора лъжичка мед е достатъчна‚ за да им се доспи. Но някои видове мед - обратно‚ възбуждат‚ затова преди да се хванеш за сладкото‚ направи експеримент през деня. Иначе току-виж си се натъпкал с мед преди лягане и до сутринта ще се въртиш в леглото.

- Казват‚ че бутилка бира също може да ви помогне да заспите‚ но една единствена‚ светла и то не всеки ден.

- Вместо разходка може просто да излезете на балкона или да застанете на прозореца. Кислородната атака и усещането за замръзване на тялото ще те накарат да се пъхнеш в леглото и да заспиш като къпан.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft