Как да използваме кристалите за късмет във Фън Шуй

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да използваме кристалите за късмет във Фън Шуй
1522


Многостенните кристали по Фън Шуй освен, че са изключително красиви имат своя символика чрез, която са сериозно застъпени във Фън Шуй като аксесоари за привличане и генериране на положителна Чи енергия. Формата, в която са изработени не е избрана случайно. Тя е подбрана за да имитират шлифовани скъпоценни камъни. Така обработените кристали във Фън Шуй символизират реализацията на всичките мечти за финансов успех и добро здраве. Кристали с тази форма се използват във Фън Шуй при прилагане на метода на визуализация, при който се вярва, че взирането в кристал с форма на скъпоценен камък спомага за сбъдване на съкровенните мечти и желания на собственика си като спомага за постигане на всички финансови и здравни успехи. Тези „бижута“ изработени от синтетичен кристал, чрез красивата си шлифовка на диамант блестят когато ги огрее светлина, чрез което спомагат за разприскване на позитивна Чи над големи площи и затова са често използвани във Фън Шуй. Важно е да се знае, че според Фън Шуй когато негативна енергия попадне в кристала – диамант, тя се преобразува в положителна енергия...

Поставяйки този кристал – диамант върху бюрото в службата или офиса спомагате за по – добро справяне със служебните задължения, съсредоточаване и издигане в кариерата. В случай, че имате здравословни проблеми поставете кристал с формата на диамант в източната част на дома и ще генерирате лековита и оздравителна енергия. Поставен в центъра на дома този кристал ще генерира енергия за щастие, успех и здраве за целия Ви дом. Тези кристали са отлични за създаване на широк спектър от вибрации за щастие когато прчупват светлината. Ако желаете може да държите кристала – диамант в ръка, докато си намисляте съкровенно желание и той ще спомогне за сбъдването му. Фън Шуй специалистите вярват, че ако прилагате тази техника ежедневно ще получите бързо и желаните резултати.

Според Фън Шуй е много добре да поставите кристалдиамант в дневната стая на Вашия дом за да привлечете отлична Янг енергия за усилване на стремежите за успех, щастие и здраве. Във Фън Шуй се вярва, че чрез поставяне на кристали във форма на диамант в дома се създава среда богата на символи на богатства, с което се спомага за позитивни мисли, яснота, увереност, иновация, прогрес и просперитет. Този символизъм на кристала – диамант спомага за усилване на енергиите за успехи във всички области на живота. Поставен в северната част (север – сектор на кариерата) в дневната или приемната на дома или офиса или просто на работното място (бюро, библиотека) подобрява възможностите за кариера и успех в бизнеса, увеличава продажбите и приходите както и възможностите за повишение в службата. Този кристал канализира позитивна енергия към Вас, която спомага за хармонични отношения с колегите в офиса и успешни социални и работни отношения с околните като цяло, в това число потенциални клиенти. Поставен в източната част на дома, кристала – диамант спомага за генериране на оздравителна енергия за циялото семейство, а както всеки знае здравето е преди всичко защото без него не може да има щастие. Това го прави особено ценен особено за по-възрасни хора като мощен символ на здраве.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft