Как да намерим повече време за секс?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да намерим повече време за секс?
4970

Може би в миналото, когато жените не са ходили на работа и не са били в интимна връзка с телефона и компютъра си, може би тогава те са имали нужното време, което да отделят на половинката си. Днес обаче, когато повечето дами са съвременната нежна версия на Супермен, ласките към партньора са се превърнали в удоволствие, което той трябва да заслужи.

Нека си го признаем: графиците ни са повече от натоварени. Съпруга, майка, домакиня, чистачка, готвачка, бизнес дама и любовница са твърде много роли за човек, който разполага само с 24 часа в денонощието. Тъжната истина обаче е, че на партньора не му пука.

Е, от време на време може и да влиза в положение, измивайки някоя и друга чиния и изхвърляйки боклука на път за работа. Ако сексът обаче започне да му се отказва, тогава е абсолютно сигурно, че ще се превърне в друг човек.

Не се заблуждавайте, че ще ви разбере. Може да не се възпротиви срещу една седмица "суша", ако имате късмет може да не възрази дори срещу месец без интимности . Но в един не толкова прекрасен момент със сигурност ще започне да си търси своето.

Първо ще опита да го получи от вас. Продължава ли да ви се спи всяка вечер обаче, половинката ви вероятно ще се осмели да наруши моногамността си.

За да не се стига до там, намирайте време за секс. Той доказано подобрява настроението, защото спомага за образуването на хормона на щастието ендорфин. Освен това сближава двойката и не на последно място - носи оргазми, а те наистина не са за изпускане.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и секс
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft