Как да направим уютна гостната стая

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Как да направим уютна гостната стая
10125

Гостната несъмнено е най-важната стая в нашия дом. Дори и само затова, че в нея прекарваме по-голямата част от незаетото със сън време. Точно затова е много важно да направим своята гостна уютна и функционална.

Тук ще ви разкрием как да направите своята гостна комфортна и индивидуална.
Гостната е мястото, което свързва и обединява около себе си останалите стаи. Тя е изключително многофункционална. Все пак тук общувате с цялото си семейство, посрещате гости, гледате телевизия или се събирате с приятелки на чашка кафе. С други думи в гостната по правило преминава основна част от живота на стопаните на дома.
Поради многофункционалността на пространството тази стая е и най-плътно обзаведената от всички - иска ни се, ако може, най-интересните елементи от декора и най-значимите вещи да се разположат точно в гостната, и то задължително на видно място. Включително снимки от пътешествия, любимата картина в широка рамка, подарената за юбилей ваза…
Това, с което искате да се похвалите, това, което искате да гледате постоянно – стремите се да разположите всичко в гостната. И точно затова много често тези стаи се превръщат в нещо като склад за вещи и така се претрупват от различни елементи, че се загубват външният облик, стиловото единство и лаконичността на дизайна.

За да избегнете това и въпреки всичко да обедините в гостната всичко, което бихте искали да изложите на всеобщо обозрение, трябва много внимателно да се подходи към разпределението на елементите в помещението. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft